Tampereen koulujen
  suunnistusmestaruuskilpailut

  Aika ja paikka: Perjantai 9.10.2015 Kaukajärvellä.

  Kilpailukeskus
  Kilpailukeskus on Kaukajärven vapaa-aika talon läheisyydessä (Käätykatu 8). Saapuminen kilpailukeskukseen ainoastaan Käätykatua pitkin Juvankadun suunnasta. Parkkipaikkoja on Juvankadun ja Käätykadun kulmassa olevalla parkkialueella.

  Sarjat:

  Kettu- ja Susirata ovat suunnatut kaikille suunnistustaitoon katsomatta. Radat ovat helppoja ja perinteisiä puistosuunnistusratoja.

  Possu- ja sikaratoja suositellaan hauskaa haastetta kaipaaville ja/tai harrastuksekseen enemmän suunnistaville oppilaille. Possuradalla rapakossa voi roiskua ja Sikaradalla on sikamaisia rastipisteitä sikin sokin – ja jokin perhonenkin voi matkassa löytyä.

  Alakoulu 3.-4. lk,
  Ketturata, Tytöt (T34)
  Ketturata, Pojat (P34)
  Possurata, Tytöt (T34X)
  Possurata, Pojat (P34X)

  Alakoulu 5.-6. lk,
  Ketturata, Tytöt (T56)
  Ketturata, Pojat (P56)
  Possurata, Tytöt (T56X)
  Possurata, Pojat (P56X)

  Yläkoulu 7.-9. lk,
  Susirata, Tytöt (T79)
  Susirata, Pojat (P79)
  Sikarata, Tytöt (T79X)
  Sikarata, Pojat (P79X)

  Lukio
  Susirata, Tytöt (TLu)
  Susirata, Pojat (PLu)
  Sikarata, Tytöt (TLuX)
  Sikarata, Pojat (PLuX)

  Lähdöt:
  Lähtöaika on vapaasti valittavana välillä 10.00-11.00. Lähtöväli on 1 minuutti. Samanaikaisesti lähdöstä lähetetään vain eri radoille. Lähtöön ilmoittaudutaan lähtötoimitsijalle, joka järjestää lähtijät lähtökarsinaan. Lähtökarsinnassa on oltava viisi minuuttia ennen omaa lähtöä.

  Parisuunnistus:
  Ketturadalle ja susiradalle on mahdollista osallistua myös pareittain, jos ilmoittautuminen on tehty ennakkoon parina. Pari ilmoittautuu lähtötoimitsijalle kuten yksittäinen suunnistaja. Pareittain suunnistajilla on yhteinen emit. Radan hyväksytty suorittaminen edellyttää parin juoksemista yhdessä koko radan ajan.
  emit-kortin numero ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos oppilaalla ei ole omaa emit-korttia, järjestäjä lainaa kortin kilpailijalle (nouto infosta).

  Pukeutuminen ja peseytyminen
  Kaukajärven vapaa-aikatalolla.

  Ilmoittautuminen
  Keskitetysti opettajien kautta kouluittain perjantaisiin 2.10.2015 mennessä. Opettajat täyttävät oppilaansa Kooveen sivuilla olevan ilmoittautumislomakkeeseen.
  Ilmoittautumisessa tulee olla seuraavat tiedot: nimi, sarja, luokka-aste ja koulu sekä emit-kortin numero, jos kilpailijalla on oma emit-kortti. Järjestäjä varaa laina-emit kortin kaikille, jotka eivät ole emit-kortin numeroa ilmoittaneet.

  Jälki-ilmoittautuminen ja muutokset
  Sähköpostilla osoitteeseen taina.korpiharju(at)gmail.com

  Palkinnot:
  Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan. Lisäksi palkitaan paras koulu. Koulujen välinen pistelasku toteutetaan ottaen huomioon koulun oppilaiden sijoitukset eri sarjoissa.

  Tarkemmat kilpailuohjeet ovat nähtävissä ma 5.10.2015 Kooveen sivuilla http://www.koovee.fi/suunnistus