5.05.2018 Rannekkeet ja parkkiliput verkkokaupasta

  Särkänniemi-avaimet ja parkkiliput tilataan etukäteen Kooveen kotisivuilta osoitteesta https://koovee-suunnistus.fi/shop/ perjantaihin 18.5 klo 18:00 mennessä.

  Ranneketilauksen voi myös maksaa verkkomaksuna siten, että valitsee maksutavaksi laskun. Mahdollisuuksia on kaksi, eli voit valita joko OP-laskun tai Collector-laskun. Varsinkin suuremmissa seuratilauksissa tämä on kätevää, sillä voit toimittaa laskun seuran rahastonhoitajalle maksettavaksi. Esimerkiksi OP-lasku vaatii ostajan henkilötiedot ja tämän jälkeen maksun suorittaminen on maksuoperaattorin ja ostajan välinen sopimus. Koovee rannekkeiden myyjänä saa maksun välittömästi ja rannekkeet ovat lunastettavissa Infossa, vaikka varsinaista laskua (Esim OP Laskulla 30 pv maksuaika) ei olisi maksettukaan.

  AIemmin käytössä olleesta viitemaksusta on luovuttu ja sen korvaa mainitut OP-Lasku ja Collector maksutavat. Collector lisää laskuun 2,95€ laskutusmaksun.

  Ostaessasi Kooveen verkkokaupasta liput, säästät seuraavasti:
  - parkkilippu 3€ 
  - Särkänniemi-ranneke 2€
  - Huvilaiteranneke 1€

  Hinnat ovat 2018 Särkänniemi-suunnistuksen yhteydessä:

  Särkänniemiranneke yli 120 cm  39.00€
  Särkänniemiranneke alle 120 cm  34.00€
  Huvilaiteranneke yli 120 cm  35.00€
  Huvilaiteranneke alle 120 cm  30.00€
  Pysäköintilipuke5 kpl  7.00€ 

  Avaimia on saatavana myös paikan päällä ennakkotilaushintaa korkeammalla hinnalla. Paikan päällä avaimet voi maksaa vain käteisellä tai pankkikortilla.

  Siirry ranneketilausiin >>