13.06.2018 Kilpailukutsu 27.7. sprinttiviesti

  Avoin kansallinen suunnistuskilpailu

  Tampere-suunnistuksen parisprinttiviesti sekä viestiliigan osakilpailu

  Tampereella perjantaina 27.7.2018

  Parisprinttiviestin sarjat: H21, H45, H55, H65, H16, D21, D45, D55, D65, D16.

  Osanottomaksut: 50 € joukkueelta ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

  Matkat: Jokaisen osuuden tavoiteaika on 9-11 minuuttia.

  Leimaustapa: emiTag. Omat emiTag leimasimet sallittu.  Niille jotka eivät ilmoita emiTag numeroa varataan vuokraleimasin josta peritään 2€.  Lue emiTag leimasimen käyttöohjeet kilpailuohjeesta tai tutustu niihin Emitin kotisivuilla www.emit.no.

  Ilmoittautumiset: Su 22.7. klo 24 mennessä SSL:n Irma-palvelun kautta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä osoitteeseen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com.

  Jälki-ilmoittautumiset: Ei jälki-ilmoittautumisia.

  Osallistumisrajoitukset: Koovee ei rajoita osallistujia sen mukaan miten tuttu kilpailualue kullekin on. Myöskään opiskelu TTY:ssä ei siten rajoita osallistumismahdollisuutta. Huomioikaa kuitenkin harjoittelukiellot.

  Sprinttiviestiin osallistuvat eivät voi osallistua henkilökohtaiseen kilpailuun. Ja sama toisinpäin: henkilökohtaiseen kilpailuun osallistuva ei voi osallistua sprinttiviestiin. Henkilökohtaisen sprintin kilpailukutsu on julkaistu erikseen.

  Joukkueet: Neliosuuksisen viestin joukkueen muodostaa kaksi samaa sukupuolta olevaa henkilöä. Ensimmäinen juoksija juoksee ensimmäisen ja kolmannen osuuden, toinen juoksija toisen ja neljännen osuuden. Joukkueiden tulee olla seurajoukkueita, sekajoukkueita useista seuroista ei sallita.

  Joukkueiden kokoonpano ja juoksujärjestys ilmoitetaan viimeistään ti 24.7. klo 24 mennessä. Joukkue, joka ei ole antanut juoksujärjestystä määräajassa ei saa lähtölupaa eikä ilmoittautumismaksua palauteta. Muussa kuin ilmoitetussa järjestyksessä juokseva joukkue hylätään.

  Lähdöt ja lähtöajat: Sprinttiviestin yhteislähdöt sarjoittain alkaen klo 17:30. Lue tarkemmat lähtöajat Kooveen sivuilta Tampere-suunnistus 2018 kisasivut

  GPS seuranta: Kilpailussa käytetään GPS-seurantaa D21 ja H21-sarjoissa. Järjestäjä valitsee ne joukkueet, joiden juoksijoiden on kannettava mukanaan GPS-lähetintä.

  Kielletyt alueet: Ks. Kooveen harjoittelu- ja kilpailukiellot Kooveen sivuilla: Tampere-suunnistus 2018 harjoittelukielto. Osa harjoittelukieltoalueesta tulee liikkumiskieltoalueeksi kisapäivänä. Tarkempi kuvaus liikkumiskieltoalueesta sekä ohjeita tulee kisaviikolla kisasivuille.

  Asusteet: Piikkareiden ja nastareiden käyttö on kielletty.

  Kilpailukeskus ja opastus: Kilpailukeskus sijaitsee Tampereen Hervannassa. Tarkempi osoite julkaistaan kisaviikolla.

  Pysäköinti: Tarkemmat tiedot julkaistaan kisaviikolla

  Pesu, pukeutuminen, muksula: Järjestäjän puolesta ei ole varattu muksulaa eikä pukeutumis- tai peseytymistiloja.

  Toimihenkilöt: Kilpailun johtaja Jukka Syrjänen, ratamestariryhmän johtaja Ulrika Uotila, valvoja Mikko Eskola, Tampereen Pyrintö

  Tiedottaja: Tuuli Paunonen, ensisijaisesti sähköpostilla info.koovee.suunnistus@gmail.com, puh. 050-543 9033.

  Palkinnot: Sarjoissa H/D16-21 palkitaan kolme parasta joukkuetta, sarjoissa H/D45-65 voittajajoukkueet.

  Kartta: Sprinttisuunnistuskartta 7/2018, mittakaava 1:4000. Tulostekartta.

  Tervetuloa Tampereelle!

  Koovee