30.07.2018 Kiitokset Tampere-suunnistuksen tekijöille

  Rakkaat ystävät!

  Kiitokset Teille Viitapohjan maanomistajat, että jälleen pääsimme suunnistamaan haastaviin ,maastoihinne! Ja vielä kun helle helli meitä niin mikäs siinä suunnistaessa :-)

  Hervannan sprinttikilpailut juostiin TTY:n rakennusten muodostamassa labyrintissä ja kiitämme lämpimästi TTY:tä hienosta yhteistyöstä.

  Talkoolaisilta jälleen jäätävä suoritus auringon kuumentamilla Viitapohjan pelloilla ja maastossa sekä perjantaina Hervannan helteessä!  Jäätäväksi suorituksen tekee se ettei millään osa-alueella tehty ensimmäistäkään virhettä perjantaista sunnuntaihin.

  Sprintti ja sprinttiviesti oli jännittävää seurattavaa ja paikallista yleisöäkin oli seuraamassa, kenties heille ehkä tuntematontakin sprinttiä - kaupunkisuunnistusta.  Kiitokset perjantain sprintin toimitsijoille, tulospalvelulle ja ratamestarille. Saimme kehuja onnistuneesta suorittamisesta!

  La-su kilpailussa Viitapohjassa ratamestarit olivat ottaneet maastot omikseen jo hyvissä ajoin ja näin saimme haastavat radat. Nyt - ja edelleen - kaikki tietävät että Kooveen kisoihin tullaan suunnistamaan, ei pelkästään juoksemaan.

  Tulospalvelu toimi tapansa mukaan järkähtämättömällä tarkkuudella kaikkina päivinä.  Ei ensimmäistäkään ongelmaa tai virhettä. Kylmäävä suoritus.

  Erityismaininta vielä lähtöpaikkojen toimitsijoille sekä lauantain juomarastin hoitajille: paarmat taisivat saada kyytiä helteessä, mutta siitä huolimatta kilpailijat saatettiin matkaan ja juotavaa riitti matkan varrella.

  Ensiavun meillä hoiti monivuotinen kumppanimme Jari Peltonen kollegoineen raskaan sarjan ammattitaidolla.  Tästä suuret kiitokset!

  Terveisin Jukka Syrjänen

  Kilpailunjohtaja