28.01.2019 Kansallinen 20. Särkänniemi-suunnistus

  Kansallinen 20. Särkänniemi-suunnistus

  Lasten ja nuorten Huippusprintti

  Tampereella lauantaina 18.5.2019

  Sarjat: H16, D16, H14, D14, H13, D13, H12, D12, H11, D11, H10A ja D10A lyhyet suunnistusradat sekä H10RR, D10RR, H9RR ja D9RR rastireittiradat. Lisäksi avoimina sarjoina, joissa ei tarvita lisenssiä: H8RR, D8RR, H8RRS, D8RRS, H7RRS, D7RRS, H6RRS, D6RRS, H5RRS ja D5RRS. RRS-sarjoissa saattaja on sallittu.

  Lisäksi avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla, joihin voi ilmoittautua kilpailupäivänä klo 10.30 mennessä kilpailuinfossa. Kuntosuunnistuksesta ei julkaista tulosluetteloa, mutta juoksija saa oman aikansa Emit-leimasinlukijasta.

  Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuiston alueella ja lähiympäristössä. Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta RR-radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa.

  Palkinnot: Osanottajapalkinto kaikille ja lisäksi palkitaan sarjoittain kolme parasta sarjoissa H/D8-16. Saattajasarjoissa osanottajapalkintojen lisäksi arvotaan palkintoja. Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla osanottajapalkinto.

  Maksut: H/D16-14 16€, H/D13-10A 11€, H/D10RR-8RR 11€, H/D8RRS-5RRS 10€. Kilpailupaikalla maksettavat Tornado- ja Ipana-radat 10 euroa.

  Kartta: Sprinttisuunnistuskartta 5/2019. Tulostekartta. Mittakaava 1:3000. Käyräväli 2 m.

  Leimaustapa: Emit-leimaus. Emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos emit-numeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa maksullisen lainakortin. Kortin vuokra 2 euroa.

  Ilmoittautuminen: Viimeistään sunnuntaina 12.5.2019 SSL:n Irma-järjestelmän kautta sarjaan H/D9RR ja sitä vanhempiin. Avoimiin sarjoihin (sarjat 8-vuotiaisiin asti) voi ilmoittautua Irman lisäksi myös sähköpostilla osoitteeseen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com

  Ilmoittautuneiden nimet tulevat www-sivulle maanantaina 13.5. Osanottomaksut Irman kautta tai samanaikaisesti sähköposti-ilmoittautumisten kanssa tilille FI97 5730 0820 1129 40 Koovee ry /suunnistus. Laita tilisiirron viestikenttään ilmoittautujan nimi ja sarja.

  Jälki-ilmoittautuminen ja aiempien ilmoittautumisten korjaukset: Irma-järjestelmän kautta tai sähköpostitse viimeistään maanantaina 13.5. osoitteeseen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com . Jälki-ilmoittautuminen kaksinkertaisin maksuin. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautumisia ei oteta, vaan tarjotaan mahdollisuus ilmoittautua paikan päällä kuntoradoille.

  Kilpailumateriaali: Rintanumerot ja kilpailuohjeet jaetaan seurapusseissa. Seuraohjaajien toivotaan noutavan seuran koko aineisto keskitetysti. Omat hakaneulat.

  Lähtöajat: Lähtöajat tulevat internetiin Kooveen kotisivulle http://www.koovee-suunnistus.fi torstaina 16.5.

  Lähdöt: Ensimmäinen lähtö 10.00. Tornado- ja Ipana-sarjojen lähdöt toimitsijoiden ohjaamana kilpasarjojen jälkeen.
  Opastus ja paikoitus: Ajoreitti Särkänniemeen ja pysäköintialueille opastetaan Tampereen kaupungin virallisilla valkomustilla tienviitoilla sekä sähköisin opastetauluin, jotka kertovat ajantasaisen pysäköintitilanteen ja ohjaavat oikealle pysäköintialueelle. Lähipysäköintialueet ovat maksullisia (katso kohta "Elämyspuisto").
  Kannustamme seuroja/yhteisöjä saapumaan bussilla. Bussin paikoitus on ilmainen ja lisäksi tarjoamme kuljettajalle lounaslipun Särkänniemen Välke ravintolaan.

  Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Reea Simola, ratamestari Jukka Suojanen, valvoja Pasi Isokallio Rasti Nokia, tulospalvelun päällikkö Alexander Lukichev.

  Tiedotus: Tuuli Paunonen (0505439033) ensisijaisesti sähköpostilla info.koovee.suunnistus@gmail.com

  Pukeutuminen ja pesu: Kilpailukeskuksessa.

  Elämyspuisto: Sisäänpääsy elämyspuistoon on ilmainen kaikille. Kooveen kautta voi ennakkoon tilata kaikille kilpailijoille ja huoltajille edulliseen hintaan elämysavaimen, joka sisältää pääsyn seuraaviin kohteisiin:

  - Huvilaitteet (pituusrajoitusten mukaan)
  - Särkänniemen Koiramäki
  - Angry Birds Land
  - Akvaario
  - Planetaario
  - Näsinneulan näkötorni.

  Elämysavaimen lisäksi Koovee välittää myös laiteavaimia, joilla pääsee kaikkiin huvilaitteisiin, mutta ei ylläolevassa luettelossa mainittuihin muihin kohteisiin. Katso hinnoittelu tarkemmin kisasivuilta. Verkkokauppamme avautuu toukokuun alkupuolella.
  Särkänniemi-avaimet ja paikoitusliput tilataan etukäteen Kooveen kotisivuilta särkänniemi-suunnistus maanantaihin 13.5. mennessä tilisiirrolla maksettaessa ja perjantaihin 17.5. kello 18.00 mennessä pankkitunnuksilla maksettaessa. Avaimia on saatavana myös paikan päällä, jolloin hinta on euron enemmän kuin etukäteishinta.

  Lisätietoja: Kooveen internet-sivulta kisasivut ja Särkänniemen kotisivulta http://www.sarkanniemi.fi tai tiedottajalta.

  Tervetuloa Särkänniemeen!
  Koovee suunnistus