25.07.2019 Saapuminen Tampere-suunnistuksen sprinttiin

  Tampere-suunnistuksen sprinttikilpailu järjestetään perjantaina 26.7. Pispalan ja Tahmelan alueella. Varsinaista pysäköintiä ei ole tarjottu järjestäjien puolesta, mutta lähistöltä löytyy maksuttomia pysäköintimahdollisuuksia. Muistathan kuitenkin että kilpailualueelle pysäköinti on kielletty. 

   

  Tampereen seudun joukkoliikenteen bussin numero 115 päätepysäkki sijaitsee aivan kilpailukeskuksena toimivan Pispalan koulun vieressä. Päätepysäkin tunnus on 2031 (“Pispalanharju”) ja aikataulut löytyvät osoitteesta https://aikataulut.tampere.fi/?line=115

   

  Tipotien terveysaseman parkkialue (Tipotie 4, Tampere) on suunnistajien käytettävissä ja maksuton perjantaina klo 16 alkaen. Alueella on noin 50 pysäköintipaikkaa, joista puolet sijaitsee talon viidennen kerroksen tasolla ja puolet kakkoskerroksen tasolla. Tipotien parkkialueelta kilpailukeskukseen on hieman yli kilometrin kävelymatka

   

  Pyynikin uimarannan läheisyydessä on myös parkkipaikkoja (Jalkasaarentie 5, Tampere). Kulku kilpailukeskukseen tapahtuu Pyynikin näkötornin kautta, jolloin matkaa kertyy 1,8 kilometriä. Lähellä sijaitsevan Pyynikin kesäteatterin parkkipaikat ovat myös käytettävissä. Teatterissa on perjantaina esitys, joten uimarannan alueen parkkipaikat saattavat olla täynnä. Huom! Uimarannan viereisen Scandic Rosendahlin parkkipaikat ovat vain hotellin asiakkaiden käytössä.


  Muita parkkipaikkoja voi katsoa pysäköinnin karttapalveluista http://www.pasikuparinen.fi/parkki sekä https://www.tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi.html.