16.06.2020 Kilpailukutsu

  Kansallinen XXI Särkänniemi-suunnistus

  Tampereella lauantaina 5.9.2020

  Sarjat: H16, D16, H14, D14, H13, D13, H12, D12, H11, D11, H10A ja D10A lyhyet suunnistusradat sekä H10RR, D10RR, H9RR ja D9RR rastireittiradat. Lisäksi avoimina sarjoina joissa ei tarvita lisenssiä: H8RR, D8RR, H8RRS, D8RRS, H7RRS, D7RRS, H6RRS, D6RRS, H5RRS ja D5RRS. RRS-sarjoissa saattaja on sallittu.

  Lisäksi avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla, joihin voi ilmoittautua kilpailupäivänä klo 10.30 mennessä kilpailuinfossa. Kuntosuunnistuksesta ei julkaista tulosluetteloa, mutta juoksija saa oman aikansa Emit-leimasinlukijasta.

  Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuistossa ja Näsinneulan ympäristössä. Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta RR-radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa.

  Palkinnot: Osanottajapalkinto kaikille ja lisäksi palkitaan sarjoittain kolme parasta sarjoissa H/D8-16. Saattajasarjoissa osanottajapalkintojen lisäksi arvotaan palkintoja. Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla osanottajapalkinto.

  Maksut: H/D16-14 16€, H/D13-10A 12€, H/D10RR-8RR 12€, H/D8RRS-5RRS 10€. Kilpailupaikalla maksettavat Tornado- ja Ipana-radat 10 euroa.

  Kartta: Sprinttisuunnistuskartta 5/2020. Tulostekartta. Mittakaava 1:3000. Käyräväli 2 m.

  Leimaustapa: Emit-leimaus. Emitnumero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos emitnumeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa maksullisen lainakortin. Kortin vuokra 2 euroa. Emitnumeron vaihtamisesta kilpailupaikalla peritään 2 euroa.

  Ilmoittautuminen: Viimeistään sunnuntaina 30.8. SSL:n Irma-järjestelmän kautta sarjaan H/D9RR ja sitä vanhempiin. Avoimiin sarjoihin (sarjat 8-vuotiaisiin asti) voi ilmoittautua Irman lisäksi myös sähköpostilla osoitteeseen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com .

  Ilmoittautuneiden nimet tulevat www-sivulle maanantaina 31.8. Osanottomaksut Irman kautta tai samanaikaisesti sähköposti-ilmoittautumisten kanssa tilille FI97 5730 0820 1129 40 Koovee ry /suunnistus. Laita viestikenttään ilmoittautujan nimi ja sarja.

  Jälki-ilmoittautumisten ja aiempien ilmoittautumisten korjaukset: Irma-järjestelmän kautta tai sähköpostitse viimeistään maanantaina 31.8. osoitteeseen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com . Jälki-ilmoittautuminen kaksinkertaisin maksuin. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautumisia ei oteta, vaan tarjotaan mahdollisuus ilmoittautua paikan päällä kuntoradoille.

  Kilpailumateriaali: Rintanumerot ja kilpailuohjeet jaetaan seurapusseissa. Seuraohjaajien toivotaan noutavan seuran koko aineisto keskitetysti. Omat hakaneulat.

  Lähtöajat: Lähtöajat tulevat internetiin Kooveen kotisivulle http://www.koovee-suunnistus.fi torstaina 3.9.

  Lähdöt: Ensimmäinen lähtö 10.00. Tornado- ja Ipana-sarjojen lähdöt toimitsijoiden ohjaamana. Kaikissa rastireittisarjoissa käytetään ryhmälähtöjä. Ryhmien koot selviävät kilpailuohjeesta.

  Opastus ja paikoitus: Ajoreitti Särkänniemeen ja pysäköintialueille opastetaan Tampereen kaupungin virallisilla valkomustilla tienviitoilla sekä sähköisin opastetauluin, jotka kertovat ajantasaisen pysäköintitilanteen ja ohjaavat oikealle pysäköintialueelle. Kaikki Särkänniemen pysäköintialueet ovat maksullisia ja niitä valvotaan Särkänniemen henkilökunnan toimesta (ks. kohta "Elämyspuisto").

  Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Jukka Syrjänen, pääsihteeri Jouni Simola, ratamestari Jukka Suojanen, valvoja Jarmo Joutsensaari Kangasala SK, tulospalvelun päällikkö Alexander Lukichev.

  Tiedotus: Tuuli Paunonen (050 5439 033) ensisijaisesti sähköpostilla info.koovee.suunnistus@gmail.com .

  Pukeutuminen ja pesu: Pukeutuminen kenttäolosuhteissa, ei pesupaikkaa.

  Elämyspuisto: Sisäänpääsy elämyspuistoon on ilmainen kaikille. Kooveen kautta voi ennakkoon tilata kaikille kilpailijoille ja huoltajille edulliseen hintaan Särkänniemi-rannekkeen, joka sisältää pääsyn seuraaviin kohteisiin:

  - Huvilaitteet (pituusrajoitusten mukaan)
  - Särkänniemen Koiramäki
  - Akvaario
  - Planetaario
  - Näsinneulan näkötorni.

  Katso hinnoittelu tarkemmin kisasivuilta. Verkkokauppamme avautuu elokuun alkupuolella.

  Särkänniemi-rannekkeet ja paikoitusliput tilataan etukäteen Kooveen kotisivuilta särkänniemi-suunnistus perjantaihin 4.9. kello 18.00 mennessä. Rannekkeita on saatavana myös paikan päällä infosta, jolloin hinta on euron enemmän kuin etukäteishinta.  Pysäköintilippu on infosta ostettuna 5€ kalliimpi kuin Kooveen verkkokaupassa. Infon myyntipiste on avoinna klo 12 asti.

  Lisätietoja: Kooveen internet-sivulta kisasivut ja Särkänniemen kotisivulta http://www.sarkanniemi.fi tai tiedottajalta.

  Tervetuloa Särkänniemeen!

  Koovee suunnistus