AIHE: Tampere-suunnistuksen tarkistusjuoksut ti 24.6.2014
6 vuotta 4 kuukautta sitten #4627
  • tuuli
  • tuuli hahmo
Tämä viesti taisi vähän hukkua Jukola-infojen virtaan, joten nostetaan taas esille. Ensi tiistaina on siis hyvä tilaisuus tehdä rastinottotreeni Tampere-suunnistuksen rasteilla.
Ilmoittautumiset Kutsuhuutoon.
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
6 vuotta 4 kuukautta sitten #4602
  • tuuli
  • tuuli hahmo
Moro!

Vaikka nyt onkin suunnistajien joulu-viikko ja kaikkien ajatukset ovat suunnattuna tulevan viikonlopun viesteihin, tässä jo tietoa tämän kesän Tampere-suunnistuksen tarkistusjuoksuista.

Tarkistusjuoksut suoritetaan tiistaina 24.6. klo 18 alkaen. Tarkoituksena on siis katsastaa, että rastit ovat oikeilla paikoilla, rastipukit ovat ehjiä ja että leimasimet toimivat.

Tarkistusradat ovat pituudeltaan:
7,8 km / 36 rastia
6,5 km / 30 rastia
4,0 km / 25 rastia

Nyt olisi siis tarjolla erinomainen rastinottoharjoitus Velaatassa. Mikäli haluaa mieluummin juosta normiradan, valittavana on myös H45 ja H70 -sarjojen viikonlopun kisaradat. Ratojen matkat voi tarkistaa kisasivuilta.

Velaatan kisakeskus sijaitsee täällä: Velaatta. Metsään pääsee klo 18 alkaen. Yhteislähtö on Linnainmaan Prismalta (bensapisteen läheisyydestä) klo 17.15. Toivottavaa olisi, että kaikki vajaalla autolla liikkeellä olevat tulisivat Prisman kautta, jotta saadaan kaikille kyyti.

Olen avannut Kutsuhuutoon ilmoittautumisen tarkistusjuoksuihin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös ratatoiveesi.

-tuuli-
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.