Suunnistuskoulun Kalenteri

Suunnistuskoulu tiedottaa

Kooveen suunnistuskoulu kokoontuu aktiivisena suunnistuskautena huhtikuun alusta syyskuun loppuun pääsääntöisin torstai-iltaisin kello 18:00. Kevätkausi kestää huhtikuusta kesäkuun puoleen väliin ja syyskausi elokuun alusta syyskuun loppuun.

Huomaa, että tämä on Suunnistuskoulun kalenteri ja tässä on tiedotettu suunnistuskouluun kuuluvista harjoituksista sekä vain niistä kisoista, jotka kuuluvat HämeCupiin tai ovat muuten aloittelijoillekin hyviä lasten kisoja. Samoista ja muistakin kisoista on tiedotettu erikseen myös Treenikalenterissa, jossa tiedotetaan koko seuralle - myös aikuisille ja edustusjoukkueille. Siellä voi siis olla lisätietoa, etenkin YH-harkoista viimeisin tieto tulee Treenikalenteriin. Pääsivun kalenterinäkymästä pystyy valitsemaan, näkyykö siinä Suunnistuskouun kalenteri, Treenikalenteri vai molemmat. Huom! Pystyt tilaamaan tämän kalenterin myös omaan google-kalenteriisi napsauttamalla +Google-nappia alareunasta.

Talvikaudella (lokakuusta 2016 maaliskuuhun 2017) suunnistuskoululla on torstaisin klo 18 salivuoro 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille, joka sisältyy kalenterivuoden suunnistuskoulumaksuun. Junnuryhmällä harjoitus myös tuolloin samassa paikassa.

Kalenteri omaan ikkunaan >>