Aikuisten suunnistuskoulu syksy 2020
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Syksyn aikana järjestetään kaksi erillistä jaksoa aikuisille tarkoitettua suunnistuskoulua.

Ensimmäisellä jaksolla, alkeiskurssilla mm. tutustutaan karttaan, karttamerkkeihin, kartan seuraamiseen. Opetellaan suunnittelemaan reittiä sekä havainnoimaan maaston kohteita, harjoitellaan suuntaamaan karttaa kompassilla ja tekemään reitin valintoja.

Molemmat jaksot kokoontuvat kuusi (6) kertaa, joista viisi (5) on omia harjoituksia ja yksi (1) kerta iltarasteilla (maanantai). Iltarastikerta on omakustanteinen.

Alkeiskurssi alkaa to 13.8. klo 18.00 Seuraavat harjoitukset ovat 20.8, 27.8, 3.9, 10.9. Ensimmäinen harjoitus on Hallilassa, muiden harjoitusten paikkatiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Yhden harjoituksen kesto on noin 1,5 tuntia.

Jatkokurssi alkaa alkeiskurssin päätyttyä. Tämän jakson kokoontumiset ovat tiistaisin klo 17.30: 15.9, 22.9, 29.9, 6.10, 13.10. Harjoitusten paikkatiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Jatkokurssille osallistuminen ei vaadi alkeiskurssin käymistä, vaan se on oma kokonaisuutensa, jossa syvennetään taitojen harjoittelua.

Yhden jakson hinta on 75,00e

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum sekä Tyky-seteli.

Ilmoittautumiset Kooveen suunnistuksen nettisivujen kautta.

Lisätietoja

Marjut Dimitrow

marru@kotiposti.net

0405845436 (puhelut klo 16 jälkeen)

 

Häme Cup tulokset 2018
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Tähän viime vuoden tulokset

Munkkirastit 5.9.2019
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Munkkirastit 5.9.2019 Linnainmaalla; Linnainmaan koulu (Linnainmaankatu 12, Tampere)

Tulokset: https://events.navisport.fi/results/a9ebd3b5-e707-4eb9-b79f-2b43f81e2e6a

 

 

Munkkirastit ovat lasten suunnistustapahtuma, jossa on useita ratoja. Näistä kilpailija voi valita oman taitotasonsa mukaisen radan. Kaikki kilpailijat palkitaan maalissa munkilla ja mehulla. Tapahtuma on avoin kaikille.

Ratavaihtoehdot: 

Rastireitti 2.6 km 

Tukireitti 1.9 km

Helppo avorata 1.4 km

Avorata 2.5 km

Avorata 3.5 km

Kaikilla radoilla on lähekkäin rasteja, katso tarkkaan omat ratasi koodit

Rastireitin lisäohjeet: reitti on merkitty maastoon valkoisella yhtämittaisella maassa kulkevalla nauhalla joka on katkaistu isojen polkujen ja pyöräteiden kohdalta.

PALKINNOKSI maalissa kaikille radan kiertäneille MUNKKIRASTIEN nimen mukaan munkkia ja mehua!!

Ratamestari: Anja Wilen

Kartta : Mannerheiminkallio 1:5000 / 5m

Karttamaksu 5€ (sisältäen munkin ja mehun). Emit-vuokra 2€

Lähdöt klo 17.30-19.00 vapain lähtöajoin, iltarastityyliin. Leimaus ja ajanotto emitkorteilla. Lähtöön matkaa 300 m.

Tapahtumapaikalla on jonkin verran karttoja myynnissä.

KLL suunnistusmestaruuskisat 2019
in Suunnistuskoulu tiedottaa

30.-31.8.  On Koululaisliikuntaliiton (KLL) suunnistusmestaruuskisat Keuruulla. 

Lisätietoa: https://www.kll.fi/koululaiset/tapahtumakalenteri/220/kll_-suunnistus

KLL:n suunnistusmestaruuskisoissa kukin edustaa sitä kuntaa tai kaupunkia, jossa on koulussa. Ilmoittautumiset kerätään kunnittain ja koulusta pitää itse anoa vapaata perjantaiksi. Koulujen opettajilla ei aina ole tietoa näistä kisoista, jolloin voi vaikka näyttää y.o. webbisivulta lisätietoja.

Joissain kunnissa (esim. Tampereella) on järjestetty yhteiskuljetus, joissain voi olla omat kyydit. Jotkut kunnat maksavat osallistumismaksut, jotkut eivät, ja maksukäytäntö saattaa kunnan sisällä olla erilainen eri kouluasteille. Lisäämme tänne tietoa kuntien yhteyshenkilöistä sitä mukaa kun ne selviävät. He osaavat kertoa myös miten toimitaan.

Perjantaina on henkilökohtainen kisa, lauantaina viesti. Näissä kisoissa on todella laaja osanotto, joten lapsi pääsee kisaamaan koko ikäluokan kanssa. Samalla tutustuu naapuriseurojen ikätovereihin. Kannattaa siis lähteä mukaan!

Aikuisia tarvitaan mukaan huoltamaan joukkueita! 

Lähikuntien yhteyshenkilöitä - Päivitämme tietoja sitä mukaa kun niitä saadaan:

Kangasala -  Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tulossa. Lisätiedot: Jatta Haapamäki, 050 3731242, jatta.haapamaki29@gmail.com

Lempäälä -  Arto Laamanen, (arto.laamanen@gmail.com) Ilmoittautumiset seuraavan linkin kautta 18.8. mennessä: https://forms.gle/gvxevmm1LkpGBFn4A

Pirkkala -  Pirkkalan kunnan osalta ilmoittautumisia KLL-kisoihin hoitaa Hanna-Mari Siivonen. Ilmoittautumiset kerätään google-lomakkeeseen: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... d=26431983   
Ilmoittautumiset 16.8. mennessä.

Tampere - Tampereelta järjestetään yhteiskuljetus bussilla. Mukaan tarvitaan aikuisia huoltajiksi/valvojiksi. Meno perjantaiaamuna aikaisin ja paluu lauantaina viestin jälkeen. Ilmoittautuessa muista valita tarvitsemasi osat seuraavista: bussi; koulumajoitus+ruokailut; hlökohtainen kisa (huomaa oikea koulu); viesti (huomaa oikea koulu). Ilmoittautuminen maksetaan saman tien verkkomaksulla: http://koovee-suunnistus.fi/tray/ Myös huoltajat (ei matka- ja majoituskulua) ilmoittautuvat tuota kautta, niin tiedot saadaan kootusti. Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 19.8. (Ostoskoriin liittyvät tiedustelut taina.korpiharju@gmail.com

Ylöjärvi - ilmoittatumiset viimeistään sunnuntaina 18.8: https://suunnistus.tampereenpyrinto.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=2&t=6385

 

- 11.8. / Kati -