Suunnistuskoulun kevättalvi 2017

Suunnistuskoulu tiedottaa

Suunnistuskoulun salivuoro jatkuu Tampereen Klassillisen lukion salissa torstaisin klo 18. Isompien suunnistuskoululaisten, junnujen ja nuorten ulkoharjoitus lähtee samasta paikasta. Mahdollisuus siis vaatteiden vaihtoon ja suihkuun treenin jälkeen heilläkin.

Leimaus-leirille (5.-8.6.2017, Kuortaneen urheiluopisto) ilmoittautuminen on avattu JuRmoon! Varmista paikkasi hyvässä porukassa :-). Alle 10-vuotiaille toivotaan huoltaja mukaan, voi siis sopia vaikka kaverin vanhemman huollettavaksi. Myös ohjaajia kaivataan!

Ilmoittaudu Fin5-suunnistusviikolle kilpailemaan (lapset!!) tai talkoisiin (aikuiset)! Koovee järjestää mahtavan suunnistusviikon keskellä heinäkuuta. Loistava tilaisuus tutustua ja osallistua. Talkooilmoittautumiset https://koovee-suunnistus.fi/jurmo/index.php/mukaan

Kesän kalenteri on valmistumassa. Näillä näkymin "vanhat" suunnistuskoululaiset aloittavat 31.3. ja kaikkien (uudet+vanhat) yhteinen aloitustilaisuus on 6.4. Cinolassa. Vanhaan tapaan klo 18.00. Merkatkaa jo kalentereihinne!