KLL suunnistusmestaruuskisat 2018

Suunnistuskoulu tiedottaa

31.8. -1.9. On Koululaisliikuntaliiton (KLL) suunnistusmestaruuskisat Sipoossa. KLL suunnistusmestaruuskisoissa kukin edustaa sitä kuntaa/kaupunkia, jossa on koulussa. Lapselle on anottava koulusta vapautusta kisapäivälle. 

Lähikuntien yhteyshenkilöitä:

Kangasala - Ilmoittautumiset lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxtXTkhl686mBD07iDuh07sdWdOVoNR1ztnp55kZyL_xOwLA/viewform Mahdolliset tiedustelut Jarkko Liuha, jarkko.liuha(at)kangasala.fi, 0401336747

Lempäälä - Lempäälässä koulua käyvien ilmoittautuminen tulee tehdä lomakkeella: https://goo.gl/forms/RzcXxrJCVdl3pQUI2 viimeistään sunnuntaina 19.8. Lempäälän kunta maksaa kilpailumaksut ja koululaisten lounaat (pe & la), muut kustannukset tulevat huoltajien maksettavaksi myöhemmin annettavien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja saa Teijalta (p. 0407647683 / tliponkoski(at)gmail.com)

Pirkkala - Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Hanna-Mari Siivonen hanna-mari.siivonen (at) fimnet.fi

Tampere - Ilmoittautuminen tapahtuu webbi"kaupassa", josta maksu suoraan verkkopankkiin. Linkki lomakkeeseen :http://koovee-suunnistus.fi/tray/ 
Huomaa, että bussi+ruoat+majoitus maksetaan erikseen ja kisailmoittautumiset tehdään erikseen. Eli valitse riittävästi "tuotteita". Ilmoittautuminen on sitova ja jos sitä ei makseta, se raukeaa. Ilmoittautuminen on auki maanantai 20.8. klo 23.59 asti. Matkanjohtajana toimii Markus Laine p. 044 5036056.

Ylöjärvi - Ylöjärvellä koulua käyvät ilmoittautuvat Maaret Kastellille (p. 040 590 6869, maaret.kastelli(at)gmail.com) sähköpostilla viimeistään sunnuntaina 19.8. Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot: oppilaan nimi, syntymäaika, koulu, emit-kortin numero, sarja, sekä puhelinnumero. Lisäksi ilmoittakaa, onko oppilas kiinnostunut lauantain viestistä. Katsotaan saadaanko joukkue/joukkueita kasaan lauantaille. Oppilaan tietojen lisäksi tarvitaan huoltajan yhteytiedot. Ylöjärven kaupunki maksaa osallistumismaksut ja ruokailut.


Kisasivut: http://www.kll.fi/koululaiset/yksilokilpailut/suunnistus
Ilmoittaudu 23.8.2018 mennessä
KLL:n suunnistusmestaruuskisat eivät kuulu varsinaisesti suunnistuskouun ohjelmaan, eli ohjaajat ja huoltajat reissussa eivät ole välttämättä omasta suunnistuskoulusta tuttuja ohjaajia. Näissä kisoissa kukin edustaa sitä kuntaa tai kaupunkia, jossa on koulussa. Ilmoittautumiset kerätään kunnittain ja koulusta pitää itse anoa vapaata perjantaiksi. Koulujen opettajilla ei aina ole tietoa näistä kisoista, jolloin voi vaikka näyttää y.o. webbisivulta lisätietoja.

Joissain kunnissa on järjestetty yhteiskuljetus, joissain voi olla omat kyydit. Jotkut kunnat maksavat osallistumismaksut, jotkut eivät, ja maksukäytäntö saattaa kunnan sisällä olla erilainen eri kouluasteille. Lisäämme tänne tietoa kuntien yhteyshenkilöistä sitä mukaa kun ne selviävät. He osaavat kertoa myös miten toimitaan.

Perjantaina on henkilökohtainen kisa, lauantaina viesti. Näissä kisoissa on todella laaja osanotto, joten lapsi pääsee kisaamaan koko ikäluokan kanssa. Samalla tutustuu naapuriseurojen ikätovereihin. Kannattaa siis lähteä mukaan!

Aikuisia tarvitaan mukaan huoltamaan joukkueita!