Särkänniemi-suunnistus 2018

Kilpailuohje
Särkänniemi-suunnistus 2018

SÄRKÄNNIEMI-SUUNNISTUS KILPAILUOHJEET

Järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Koovee Ry.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia ohjeita.

Toimihenkilöt

Kilpailun johtaja: Jukka Syrjänen
Ratamestarit: Otso Westerlund, Saul Klemola, Väinö Johansson
Valvoja: Teppo Salmia, Tarpian Suunta
Lähdöt: Jari Kanko
Info: Marja Koski, Kati Kuusisto
Kuulutus: Jukka Westerlund
Tulospalvelu: Jukka Suojanen
Tiedotus: Mikko Laurikkala, 040 7183132

Tuomarineuvosto: Vesa Mäkinen (AngA, pj), Sari Kontio (KangSK), Pasi Isokallio (Rasti-Nokia)

Kilpailukeskus

Sisäänkäynti kilpailukeskukseen on Särkänniemen huvipuiston alaportista, satama-altaan puolelta. Alaportti on ainoastaan suunnistajien ja huoltajien käytössä, ja se suljetaan noin kello 13.15. Info on välittömästi portin sisäpuolella.

Opaspaalu on infon läheisyydessä alueen sisäpuolella.

Alueen ahtauden vuoksi seurateltat eivät ole sallittuja.

Paikoitus

Paikoitusalueena on Särkänniemen lähipaikoitusalue, jolla Särkänniemen normaali paikoitusmaksu. Etukäteen tai infosta ostettuna paikoituksesta saa alennuksen. Paikoituslippu tarvitaan vasta pysäköintialueelta poistuttaessa.

Info

Infosta saa seurapussin, jossa on kilpailuohje, rintanumerot ja tarkistuslipukkeet. Lainatut Emit-kortit eivät ole seurapussissa, vaan ne noudetaan erikseen infosta. Lainatut emit-kortit kerätään pois maalissa. Kadonneesta Emit-lainakortista veloitetaan 60 euroa.

Info-pisteessä huolehditaan myös ilmoittautumisiin, sarjoihin ja Emit-numeroihin liittyvät ongelmat.

Rannekkeet

Särkänniemi-rannekkeet ja pysäköintiliput luovutetaan infossa tilauksessa mainitulle henkilölle tai hänen kirjallisesti valtuuttamalleen henkilölle. Tilaajan tai hänen valtuuttamansa henkilön tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä rannekkeita noutaessaan. Hakijan tulee laskea saamansa rannekkeet ja pysäköintiliput kuittauksen yhteydessä, koska emme voi jälkikäteen korjata virheitä luovutettujen tuotteiden määrissä. Myynnissä on Särkänniemi-rannekkeita, joilla pääsee laitteiden lisäksi kohteisiin ja huvilaiterannekkeita, joilla pääsee vain laitteisiin. Kumpiakin rannekkeita on yli 120 senttiä pitkille ja 100-120 senttiä pitkille. Rannekkeita ei lunasteta takaisin.

Mikäli rannekkeiden maksaminen pankkisiirrolla on tehty suhteellisen myöhään, on varmuuden vuoksi hyvä ottaa mukaan verkkopankista saatava maksukuitti, jotta voimme luovuttaa rannekkeet, vaikka raha ei vielä näkyisikään tilillämme.

Infossa on myynnissä rannekkeita ja pysäköintilippuja. Maksu käteisellä tai maksukortilla. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Näsinneulan ala-aulassa.

Kilpailumaasto

Kilpailumaasto koostuu monipuolisesta Särkänniemen elämyspuiston alueesta sekä Onkiniemen tehdasalueesta. Suurimmalta osaltaan maasto on kovapohjaista asfaltti- tai hiekka-alustaa, mutta pitää sisällään myös joitakin nurmikko- ja metsäkaistaleita. Alueella on myös joitakin jyrkkiä rinteitä ja kallioisia mäenpäällystöjä, jotka varsinkin märkinä ovat liukkaita.

Ratasuunnittelulla on pyritty mahdollistamaan sprinttiin kuuluvan kovan vauhdin ylläpito. Aivan jyrkkäpiirteisimmät alueet on merkitty karttoihin kielletyn alueen symboleilla sekä estetty suunnistajien ajautuminen alueille rajaamalla näitä alueita myös maastoon kielletyn alueen nauhoilla. Kielletyt alueet on merkitty kilpailukarttaan sekä lähtöpaikkojen mallikarttoihin.

Kilpailun aikana huvipuiston alueella ja sen ympäristössä on jalankulku- ja ajoneuvoliikennettä. Tämän lisäksi kilpailusuoritusten aikana syntyy tilanteita, joissa suunnistajat kohtaavat toisiaan. Noudattakaa varovaisuutta ja kiinnittäkää tarvittavaa huomiota myös muihin liikkujiin!

Kilpailualueella on toimitsijaliivillä varustettuja toimitsijoita jotka ohjaavat kulkemista.

Radat ohittavat SuperParkin sisäänkäynnin aikana, jolloin SuperPark on jo auki. Suunnistajien on syytä olla varovaisia yhteentörmäysten välttämiseksi.

Kilpailujalkineet

Jalkineeksi sopii hyvin kevyt juoksu- tai maastojuoksukenkä. Nastarit ovat myös sallittuja. Mikäli kilpailumaasto on kilpailupäivänä märkä, kannattaa lisäpitoa tarvitsevien henkilöiden harkita tukevampaa jalkinetta.

Nastareilla ei saa liikkua sisätiloissa (pesutilat, WC).

Leimaus

Kilpailussa käytetään Emit-leimausta. Huolehdithan, että käytät Särkänniemi-suunnistuksessa asianmukaista kilpailukorttia. Katso Suomen Suunnistusliiton päätös sallituista kilpailukorteista: http://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/saannot-ja-ohjeet/sallitut-kilpailukortit

Lainatut Emit-kortit saa infosta (vuokra 2 €), ja ne palautetaan maalissa tietojen purkamisen jälkeen.

Jos rastilla on useampia leimasimia, vain yhdellä leimasimella tarvitsee leimata. Ajanotto päättyy maalileimaukseen.

Rasteja on paljon ja osa radoista menee ristiin, joten ole tarkkana oikeiden rastien kiertämisestä oikeassa järjestyksessä.

Mallirasti sijaitsee opaspaalun läheisyydessä. Mallirastilla voit testata Emit-korttisi toimivuuden. Infosta voi vuokrata Emit-kortin, jos oma on viallinen.

Lähtöluettelo

Lähtöajat julkaistaan Kooveen kotisivuilla. Kilpailupäivänä lähtöajat ovat nähtävissä kilpailukeskuksessa ja lähdöissä.

Kilpailunumerot

Rintanumerot jaetaan seurapusseissa. Kilpailijalla tulee olla numero näkyvillä koko suunnistuksen ajan. Rintanumeroon on merkitty kilpailijan nimi, sarja, seura, lähtöaika, lähtöpaikan numero sekä Emit kortin numero. Tarkasta, että Emit-kortissasi on sama numero kuin rintanumerosi tarrassa!

Ipana- ja Tornadoratojen rintalaput saa infosta ilmoittautumisen yhteydessä. Rintalaput ovat tarroja, mutta ne voi kiinnittää myös hakaneuloilla, joilloin kilpailijalla on oltava omat hakaneulat mukanaan.

Kartta

Sprinttisuunnistuskartta (tuloste 5/2018), jonka mittakaava on 1:3000, käyräväli 2 m. Kartat ovat muovikotelossa. Kartan on päivittänyt Pekka Ala-Mäyry.

Kilpailukarttoja ei kerätä maalissa. Kilpailleet eivät saa näyttää karttoja vielä lähtemättömille kilpailijoille. Kilpailumaastossa liikkuminen kartan kanssa on kielletty muuten kuin oman suorituksen aikana.

Kartassa on syytä kiinnittää huomiota mitkä aidat ovat ylipääsemättömiä ja mitkä voi ylittää. Jotkut rastipisteet ovat aitausten takana, mutta rasteille pääsee sellaisten aitojen yli jotka kartan mukaan saa ylittää.

Kielletyt alueet ja kohteet

Sprinttikartassa on kohteita, joita ei saa ylittää, alittaa eikä muullakaan tavoin käyttää kulkemiseen.

Tämän lisäksi maastossa on karttoihin merkitty kielletty alue. Osa kiellettyjen alueiden reunoista on nauhoitettu maastoon, millä on pyritty estämään tahaton kulkeutuminen kielletylle alueelle. Joitakin matalia kukkapenkkejä on merkitty maastoon kielletyn alueen nauhoilla, jotta niiden havaitseminen helpottuu.

Kielletyt alueet on kuvattu kilpailukarttoihin yksiselitteisesti ja niiden rikkominen johtaa suorituksen hylkäämiseen. Ensisijaisesti valvontamme pyrkii varoittamaan, ettei rikettä syntyisi. 14- ja 16-sarjoissa kilpailijan vastuu on suurempi.

Kilpailumaastossa liikkuminen ennen kilpailusuoritusta on kielletty.

Tornado- ja Ipanarata

Nämä radat lähtevät lähdöstä 2 toimitsijoiden opastamana kilpasarjojen lähtöjen jälkeen alkaen klo. 12.00 ja päättyen klo 12.25. Huomatkaa että kilpailumaastosta tulee poistua klo 12.45 mennessä, jolloin kaiken suunnistustoiminnan on määrä päättyä ennen huvipuiston aukeamista.

Ilmoittautuminen Infoon klo 11.30 mennessä. Osallistumismaksu 10 euroa.

Näissä sarjoissa on saattaja sallittu. Ajanotto Emit-kortilla, jonka voi vuokrata Infosta.

Lainatut Emit-kortit kerätään pois maalissa.

Näistä sarjoista ei julkaista tulosluetteloa. Tuloksen saa halutessaan maalissa lukijalaitteelta.

Ratojen rintalaput saa infosta ilmoittautumisen yhteydessä ja siihen tulee kirjoittaa kilpailijan nimi. Laput ovat tarroja, mutta ne voi kiinnittää myös hakaneuloilla, joilloin kilpailijalla on oltava omat hakaneulat mukanaan.

Karttoja ei kerätä pois maalissa. Hyvien kilpailutapojen mukaista on, ettei karttaa näytetä vielä lähtemättömälle suunnistajalle.

Näiden sarjojen suunnistajat ohjataan viimeisen rastin jälkeen omaan maaliinsa, josta he saavat halutessan tulosliuskan.

Rastimääritteet

Kaikissa sarjoissa rastimääritteet on painettu karttoihin. Lähdössä on lisäksi irralliset määritteet

muille kuin rastireiteille. Määritteiden kiinnittämiseen kilpailija varaa omat välineet. Sarjoissa

H/D10 – 13 käytetyt rastimääritteet on selitetty infotaululla ja lähtöpaikoilla.

Lähdöt

Kilpailussa on käytössä kolme lähtöpaikkaa. Lähtö 2 on saattajasarjoille sekä kuntosuunnistussarjoille (ipana ja tornado). Lähtöviitoitukset lähtevät opaspaalulta, ilmoitetut matkat ovat myös opaspaalulta.

Lähtöön 1 on matkaa 500m (punainen viitoitus), lähtöön 2 matkaa 400m (sininen), lähtöön 3 matkaa 900m (keltainen).

Huomaa, että osa kilpailijoista lähtee puolen minuutin kohdalla ja osa tasaminuutilla.

Lähtöjen toiminta

• Kilpailija kutsutaan lähtökarsinaan viisi minuuttia (tasaminuutilla lähtevä) tai viisi ja puoli

minuuttia (puolen minuutin kohdalla lähtevä) ennen lähtöaikaansa ja hän saa tutustua oikein

päin suunnattuun mallikarttaan. Rastireittisarjojen ja H/D10A -sarjojen mallikartoissa on

ratapainatus. Muiden sarjojen mallikarttaan on merkitty radan K-piste.

• 4 tai 4½ minuuttia ennen lähtöä Emit-kortin numeron ja lähtöajan tarkistus sekä kortin

nollaus.

• 3 tai 3½ minuuttia (varmistuksia).

• 2 tai 2½ minuuttia ennen lähtöä nähtävillä on mallikartta, johon on merkitty K-piste.

Rastireitit:

Opastaja antaa kartan ja varmistaa kartan suuntauksen maaston mukaan, näyttää

kartasta lähdön sijainnin, näyttää mallirastin sekä näyttää viitoituksen alun. H/D10A-sarjalaisille

opastaja varmistaa kartan suuntauksen ja näyttää lähdön sijainnin kartalta.

• 1 minuutti ennen lähtöä H/D10A-sarjalaiset sekä rastireittisarjalaiset voivat tutustua itse

rataansa saamastaan kartasta. H/D11-13 sarjalaiset ottavat sarjansa mukaisen kartan ja voivat tutustua rataan.

H/D14-16 sarjoissa kartan saa vasta lähtöhetkellä. Varmistakaa että otatte oman

sarjanne kartan.

• K-piste on kaikilla sarjoilla lähtöpaikalla.

RR-sarjojen lisäohjeet

RR-radat on merkitty maahan valkoisella, pääosin yhtenäisellä viitoitusnauhalla. RR-ratojen viitoituksen lähellä on ratateknisistä syistä jonkin verran muita rasteja, joten tarkista, että leimaat oikealla rastilla. Rastireitin rastin tunnus on aina muotoa RR1, RR2, jne.

Lähtö 1:stä lähtevien ensimmäisen rastin koodi on RR1, lähtö 2:sta lähtevien ensimmäisen rastin koodi on RR4 ja lähtö 3:sta lähtevien ensimmäisen rastin koodi on RR2.

Ratojen pituudet ja lähdöt

Sarja

Lähtö

Matka

Rasteja

H16

L3

2,3 km

19

H14

L3

2,1 km

19

H13

L3

2,1 km

17

H12

L3

1,7 km

13

H11

L3

1,5 km

12

H10A

L3

1,2 km

11

H10RR

L3

1,5 km

10

H9RR

L3

1,5 km

10

H8RR

L3

1,5 km

10

H8RRS

L2

1,1 km

8

H7RRS

L2

1,1 km

8

H6RRS

L2

1,1 km

8

H5RRS

L2

1,1 km

8

D16

L1

2,2 km

16

D14

L1

1,9 km

17

D13

L1

1,7 km

13

D12

L1

1,4 km

13

D11

L1

1,3 km

12

D10A

L1

1,1 km

9

D10RR

L1

1,3 km

11

D9RR

L1

1,3 km

11

D8RR

L1

1,3 km

11

D8RRS

L2

1,1 km

8

D7RRS

L2

1,1 km

8

D6RRS

L2

1,1 km

8

D5RRS

L2

1,1 km

8

Ipana RR

L2

1,1 km

8

Tornado

L2

1,2 km

8

Maali

Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Viimeisiltä rasteilta maaliin on viitoitus, jota on noudatettava. Viimeinen leimaus tehdään maaliviivalla olevilla leimasimilla. Ajanotto pysähtyy maalileimaukseen. Seuraa maalin jälkeen opastusta tuloslaskentaan, joka purkaa Emit-kortin. Särkänniemi-suunnistuksessa kaikki kilpailijat saavat osallistumispalkinnon.

Keskeyttäneet kilpailijat ilmoittautuvat maalin toimitsijoille.

Maali suljetaan klo 12.45. Tämän jälkeen saapuvat kilpasarjojen osallistujat hylätään.

Tulokset ja rastiväliajat

Tulokset ovat nähtävissä kilpailukeskuksen tulostaululla. Tulosten yhteydessä T-kirjain merkitsee kunkin kilpailijan osalta tarkistettua eli lopullista tulosta. RR-sarjojen tulokset sisältävät mahdollisen lisäajan puuttuvista rasteista. Tuloksia koskevat huomautukset vastaanotetaan tuloslaskennassa (maalin takana).

Tulokset ja rastiväliajat löytyvät kilpailun jälkeen osoitteesta http://koovee-suunnistus.fi.

Palkinnot

Palkinnot jaetaan n. kello 13:15 alkaen maalin pohjoispuolella olevalla esiintymislavalla. Kilpasarjoissa H/D8RR-16 palkitaan kolme parasta. Saattajasarjoissa H/D5RRS, H/D6RRS, H/D7RRS ja H/D8RRS arvotaan kolme palkintoa, jotka saa noutaa infosta kello 12-14. Arvontapalkinnon voittajien nimet ovat tulostaululla.

Ensiapu, pesu, pukeutuminen, ravintolat ja WC

Ensiapupisteenä toimii Särkänniemen Elämyspuiston ensiapupiste.

Pesu ja pukeutuminen ovat Elämyspuiston tiloissa. Pesu- ja pukeutumistiloihin johtavilla puuportailla sekä sisätiloissa on SUUNNISTUSJALKINEILLA KULKEMINEN KIELLETTY. Käytössä ovat Särkänniemen työntekijöiden sosiaalitilat kello 13 asti, joten tíloihin ei voi jättää tavaroita säilöön. Osallistujia pyydetään noudattamaan erityistä siisteyttä.

Särkänniemen Elämyspuiston ravintolapalvelut ja WC:t ovat käytettävissä.

Huomioitavaa vahinkojen varalta

Särkänniemi-suunnistuksessa jokainen kilpailija osallistuu tapahtumaan huoltajan vastuulla. Tämä tulee huomioida erityisesti niiden suunnistajien osalta, joilla ei ole Nuori Suunta -korttia tai jotka ovat lunastaneet vakuutuksettoman Nuori Suunta -kortin. Useissa tavallisissa tapaturmavakuutuksissa on rajoituksia sekä urheilulajien suhteen että tapahtuman luonteen mukaisesti.

MUUTOKSIA KILPAILUALUEELLA

Karttojen tulostamisen jälkeen alueelle on tullut kuvan vasemmanpuoleinen uusi rakennelma, jonka sijainti ilmenee karttapalasta kuvan alapuolelta.

Sijainti kilpailukartalla:

 Kilpailualueella on uusi kielletty alue jota ei ole kilpailukartalla.

 

Timo Saarinen
Timo Saarinen
SSL:n nuorisopäällikkö mukana Särkänniemessä
Särkänniemi-suunnistus 2018

Suunnistusliiton nuorisopäällikkö Timo Saarinen on paikalla Särkänniemi-suunnistuksessa lauantaina. Tervetuloa tapaamaan Timoa ja juttelemaan.

”Särkänniemi-suunnistus on lasten ja nuorten suunnistuskesän huippukilpailu, jossa on hienoa olla mukana. Lasten kilpailutoiminnan kehittäminen on tärkeä asia ja haluaisin kuulla ajatuksia siitä niin nuorilta kilpailijoilta kuin huoltajiltakin. Lauantaina voi osallistua arvontaan vastaamalla lyhyeen kyselyyn, jolla haluan kartoittaa ihmisten ajatuksia ja toiveita aiheeseen liittyen. Palkintoina arvonnassa on mm. 2 kpl Suunnistaja-lehden vuositilauksia, 2 kpl Suunnista kuin mestari -kirjaa ja pienempiä tavarapalkintoja myös pienemmille”, lupaa Timo Saarinen.

Kyselyyn vastataan sähköisesti omalla laitteella (puhelin, tabletti, tietokone). Lisätietoja ja kyselylinkit löytyvät kisapaikalla Suunnistajan Kaupasta, jossa myös nuorisopäällikkö on tavattavissa.

Kilpailukutsu
Särkänniemi-suunnistus 2018

Kansallinen XIX Särkänniemi-suunnistus

Tampereella lauantaina 19.5.2018

Sarjat: H16, D16, H14, D14, H13, D13, H12, D12, H11, D11, H10A ja D10A lyhyet suunnistusradat sekä H10RR, D10RR, H9RR ja D9RR rastireittiradat. Lisäksi avoimina sarjoina joissa ei tarvita lisenssiä: H8RR, D8RR, H8RRS, D8RRS, H7RRS, D7RRS, H6RRS, D6RRS, H5RRS ja D5RRS. RRS-sarjoissa saattaja on sallittu.

Lisäksi avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla, joihin voi ilmoittautua kilpailupäivänä klo 10.30 mennessä kilpailuinfossa. Kuntosuunnistuksesta ei julkaista tulosluetteloa, mutta juoksija saa oman aikansa Emit-leimasinlukijasta.

Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuistossa ja Näsinneulan ympäristössä. Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta RR-radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa.

Palkinnot: Osanottajapalkinto kaikille ja lisäksi palkitaan sarjoittain kolme parasta sarjoissa H/D8-16. Saattajasarjoissa osanottajapalkintojen lisäksi arvotaan palkintoja. Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla osanottajapalkinto.

Maksut: H/D16-14 16€, H/D13-10A 11€, H/D10RR-8RR 11€, H/D8RRS-5RRS 10€. Kilpailupaikalla maksettavat Tornado- ja Ipana-radat 10 euroa.

Kartta: Sprinttisuunnistuskartta 5/2018. Tulostekartta. Mittakaava 1:3000. Käyräväli 2 m.

Leimaustapa: Emit-leimaus. Emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos emit-numeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa maksullisen lainakortin. Kortin vuokra 2 euroa.

Ilmoittautuminen: Viimeistään sunnuntaina 13.5.2018 SSL:n Irma-järjestelmän kautta sarjaan H/D9RR ja sitä vanhempiin. Avoimiin sarjoihin (sarjat 8-vuotiaisiin asti) voi ilmoittautua Irman lisäksi myös sähköpostilla osoitteeseen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com .

Ilmoittautuneiden nimet tulevat www-sivulle maanantaina 14.5. Osanottomaksut Irman kautta tai samanaikaisesti sähköposti-ilmoittautumisten kanssa tilille  FI97 5730 0820 1129 40 Koovee ry /suunnistus. Laita tilisiirron viestikenttään ilmoittautujan nimi ja sarja.

Jälki-ilmoittautuminen ja aiempien ilmoittautumisten korjaukset: Irma-järjestelmän kautta tai sähköpostitse viimeistään maanantaina 14.5. osoitteeseen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com . Jälki-ilmoittautuminen kaksinkertaisin maksuin. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautumisia ei oteta, vaan tarjotaan mahdollisuus ilmoittautua paikan päällä kuntoradoille.

Kilpailumateriaali: Rintanumerot ja kilpailuohjeet jaetaan seurapusseissa. Seuraohjaajien toivotaan noutavan seuran koko aineisto keskitetysti. Omat hakaneulat.

Lähtöajat: Lähtöajat tulevat internetiin Kooveen kotisivulle http://www.koovee-suunnistus.fi torstaina 17.5.

Lähdöt: Ensimmäinen lähtö 10.00. Tornado- ja Ipana-sarjojen lähdöt toimitsijoiden ohjaamana kilpasarjojen jälkeen.

Opastus ja paikoitus: Ajoreitti Särkänniemeen ja pysäköintialueille opastetaan Tampereen kaupungin virallisilla valkomustilla tienviitoilla sekä sähköisin opastetauluin, jotka kertovat ajantasaisen pysäköintitilanteen ja ohjaavat oikealle pysäköintialueelle. Lähipysäköintialueet ovat maksullisia (katso kohta "Elämyspuisto").

Kannustamme seuroja/yhteisöjä saapumaan bussilla. Bussin paikoitus on ilmainen ja lisäksi tarjoamme kuljettajalle lounaslipun Särkänniemen Välke ravintolaan.

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Jukka Syrjänen, pääsihteeri Jouni Simola, ratamestariryhmä: Väinö Johansson, Saul Klemola ja Otso Westerlund, valvoja Teppo Salmia Tarpian Suunta, tulospalvelun päällikkö Jukka Suojanen. Tiedotus: Mikko Laurikkala (040 7183132) ensisijaisesti sähköpostilla info.koovee.suunnistus@gmail.com .

Pukeutuminen ja pesu: Kilpailukeskuksessa.

Elämyspuisto: Sisäänpääsy elämyspuistoon on ilmainen kaikille. Kooveen kautta voi ennakkoon tilata kaikille kilpailijoille ja huoltajille edulliseen hintaan elämysavaimen, joka sisältää pääsyn seuraaviin kohteisiin:

- Huvilaitteet (pituusrajoitusten mukaan)
- Särkänniemen Koiramäki
- Angry Birds Land
- Akvaario
- Planetaario
- Näsinneulan näkötorni.

Elämysavaimen lisäksi Koovee välittää myös laiteavaimia, joilla pääsee kaikkiin huvilaitteisiin, mutta ei ylläolevassa luettelossa mainittuihin muihin kohteisiin. Katso hinnoittelu tarkemmin kisasivuilta. Verkkokauppamme avautuu toukokuun alkupuolella.

Särkänniemi-avaimet ja paikoitusliput tilataan etukäteen Kooveen kotisivuilta särkänniemi-suunnistus maanantaihin 14.5. mennessä tilisiirrolla maksettaessa ja perjantaihin 18.5. kello 18.00 mennessä pankkitunnuksilla maksettaessa. Avaimia on saatavana myös paikan päällä, jolloin hinta on euron enemmän kuin etukäteishinta.

Lisätietoja: Kooveen internet-sivulta kisasivut ja Särkänniemen kotisivulta http://www.sarkanniemi.fi tai tiedottajalta.

Tervetuloa Särkänniemeen!

Koovee suunnistus

Rannekkeet ja parkkiliput verkkokaupasta
Särkänniemi-suunnistus 2018

Särkänniemi-avaimet ja parkkiliput tilataan etukäteen Kooveen kotisivuilta osoitteesta https://koovee-suunnistus.fi/shop/ perjantaihin 18.5 klo 18:00 mennessä.

Ranneketilauksen voi myös maksaa verkkomaksuna siten, että valitsee maksutavaksi laskun. Mahdollisuuksia on kaksi, eli voit valita joko OP-laskun tai Collector-laskun. Varsinkin suuremmissa seuratilauksissa tämä on kätevää, sillä voit toimittaa laskun seuran rahastonhoitajalle maksettavaksi. Esimerkiksi OP-lasku vaatii ostajan henkilötiedot ja tämän jälkeen maksun suorittaminen on maksuoperaattorin ja ostajan välinen sopimus. Koovee rannekkeiden myyjänä saa maksun välittömästi ja rannekkeet ovat lunastettavissa Infossa, vaikka varsinaista laskua (Esim OP Laskulla 30 pv maksuaika) ei olisi maksettukaan.

AIemmin käytössä olleesta viitemaksusta on luovuttu ja sen korvaa mainitut OP-Lasku ja Collector maksutavat. Collector lisää laskuun 2,95€ laskutusmaksun.

Ostaessasi Kooveen verkkokaupasta liput, säästät seuraavasti:
- parkkilippu 3€ 
- Särkänniemi-ranneke 2€
- Huvilaiteranneke 1€

Hinnat ovat 2018 Särkänniemi-suunnistuksen yhteydessä:

Särkänniemiranneke yli 120 cm  39.00€
Särkänniemiranneke alle 120 cm  34.00€
Huvilaiteranneke yli 120 cm  35.00€
Huvilaiteranneke alle 120 cm  30.00€
Pysäköintilipuke5 kpl  7.00€ 

Avaimia on saatavana myös paikan päällä ennakkotilaushintaa korkeammalla hinnalla. Paikan päällä avaimet voi maksaa vain käteisellä tai pankkikortilla.

Siirry ranneketilausiin >>