SM Pitkä 2016 r2

Reittihärveli toimii
SM Pitkä 2016 r2

Tekniset haasteet saatiin vihdoinkin ratkaistua ja myös Reittihärveli on nyt toiminnassa. Pahoittelut viiveestä!

Teknisten ongelmien vuoksi emme saa reittihärveliä toimimaan SM pitkä R2:n osalta.  Valitamme.  

Mutta karttojen latauslinkit toimivat 2.10.2016 asti.  Käyttäkää hyväksenne!

Kiitokset SM-pitkä R2:n osallistujille, maanomistajille ja talkoolaisille!
SM Pitkä 2016 r2

Lämpimät kiitokset hyvät kilpailijat ja toivottavasti viihdyitte Velaatan Rääkkykankaan maastoissa! Säänhaltija hieman oikutteli sunnuntain finaaleissa vesisateilla, mutta kilpailijoita ja yleisöä tämä ei tuntunut haittaavan.  Tervetuloa taas uudestaan Kooveen kilpailuihin!


Yhteistyö maanomistajien kanssa oli saumatonta ja oli ilo työskennellä kanssanne!  Harvoin pääsemme järjestämään kilpailuja näin komeille kankaille.


Talkoourakka oli tällä kertaa SM-statuksen vuoksi tavanomaista suurempi.  Mutta talkoolaiset venyivät jäätäviin suorituksiin ja osa-alueet toimivat hienosti yhteen!  Onnistuimme kovan paineen alla erinomaisesti.  Kiitokset kaikkien osa-alueiden päälliköille innovatiivisesta työskentelystä ja talkoolaisille omistautumisesta kilpailun läpivientiin!


Lämpimät kiitokset!

Terveisin

Jukka Syrjänen, kilpailunjohtaja

Jouni Simola, pääsihteeri

R2 SM-kisoissa käytössä myös tienvarsiparkki
SM Pitkä 2016 r2

Varautukaa tullessanne kisakeskukseen, että kaikki autot eivät mahdu kilpailukeskuksen parkkiin. Tienvarsiparkista on etäisyys kilpailukeskukseen enimmillään 1,5km, joten varatkaa siihen tarvittava aika.

Suosikaa kimppakyytejä! Kisapaikan parkista peritään normaali parkkimaksu, joka maksetaan infoon, mutta tienvarsiparkista ei maksua peritä.