sarkka17

Kilpailunjohdon kiitokset
sarkka17

Hyvät ystävät!!

 

Kiitokset kaikille erinomaisesta suorituksesta ja suorittamisesta Särkänniemi-suunnistuksen järjestelyissä!  Tarjosimme liki 1500 lapselle ja nuorelle mieleenpainuvan kokemuksen.  Ja vielä huomioiden, että ratojen suunnittelun haasteena oli uusi Hype-laite jonka takia alueen koilliskulma oli kokonaan poissa pelistä, niin onnistuimme laatimaan haastavat ja hyvät radat.  Ratamestarit: todella hieno näyttö taidoistanne!

 

Asiakkaamme olivat tyytyväisiä, sillä infoteltassa rannekkeiden noudossa/myynnissä ei missään vaiheessa päässyt syntymään jonoja edes nimeksi.  Jäätävän tarkkaa suorittamista.

 

Tulospalvelu oli jälleen kokeneissa käsissä ja itkumuurin asiakkaatkin saatettiin kotimatkalle nopean käsittelyn jälkeen tyytyväisinä ilman hammastenkiristelyä. Kyyneleet tosin kuuluvat asiaan meidän tällä palvelutiskillämme.  Ei ensimmäistäkään ongelmaa/virhettä!  Raskaan sarjan näyttö suorittamisesta meidän heinäkuun nuorten MM-kisoja ja suunnistusviikkoa ajatellen.

 

Areenatuotantomme laajensi valikoimaamme videostreamilla YouTubeen, mistä kiitokset asiantuntijoillemme sekä edustusurheilijoillemme, jotka suorittivat haastattelut sekä jakoivat palkinnot.

 

Terveisin Jukka Syrjänen, kilpailunjohtaja

Jouni Simola, pääsihteeri

 

Kilpailukutsu
sarkka17

 

Kansallinen XVIII Särkänniemi-suunnistus

Tampereella lauantaina 20.5.2017

Sarjat: H16, D16, H14, D14, H13, D13, H12, D12, H11, D11, H10A ja D10A lyhyet suunnistusradat sekä H10RR, D10RR, H9RR ja D9RR rastireittiradat. Lisäksi avoimina sarjoina joissa ei tarvita lisenssiä: H8RR, D8RR, H8RRS, D8RRS, H7RRS, D7RRS, H6RRS, D6RRS, H5RRS ja D5RRS. RRS-sarjoissa saattaja on sallittu.

Lisäksi avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla, joihin voi ilmoittautua kilpailupäivänä klo 10.30 mennessä kilpailuinfossa. Kuntosuunnistuksesta ei julkaista tulosluetteloa, mutta juoksija saa oman aikansa Emit-leimasinlukijasta.

Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuistossa ja Näsinneulan ympäristössä. Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta RR-radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa.

Palkinnot: Osanottajapalkinto kaikille ja lisäksi palkitaan sarjoittain kolme parasta sarjoissa H/D8-16. Saattajasarjoissa osanottajapalkintojen lisäksi arvotaan palkintoja. Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla osanottajapalkinto.

Maksut: H/D16-14 16€, H/D13-10A 11€, H/D10RR-8RR 11€, H/D8RRS-5RRS 10€. Kilpailupaikalla maksettavat Tornado- ja Ipana-radat 10 euroa.

Kartta: Sprinttisuunnistuskartta 5/2017. Tulostekartta. Mittakaava 1:3000. Käyräväli 2 m.

Leimaustapa: Emit-leimaus. Emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos emit-numeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa maksullisen lainakortin. Kortin vuokra 2 euroa.

Ilmoittautuminen: Viimeistään sunnuntaina 14.5.2017 SSL:n Irma-järjestelmän kautta sarjaan H/D9RR ja sitä vanhempiin. Avoimiin sarjoihin (sarjat 8-vuotiaisiin asti) voi ilmoittautua Irman lisäksi myös sähköpostilla osoitteeseen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com .

Ilmoittautuneiden nimet tulevat www-sivulle maanantaina 15.5. Osanottomaksut Irman kautta tai samanaikaisesti sähköposti-ilmoittautumisten kanssa tilille FI97 5730 0820 1129 40 Koovee ry /suunnistus. Laita tilisiirron viestikenttään ilmoittautujan nimi ja sarja.

Jälki-ilmoittautuminen ja aiempien ilmoittautumisten korjaukset: Irma-järjestelmän kautta tai sähköpostitse viimeistään maanantaina 15.5. osoitteeseen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com . Jälki-ilmoittautuminen kaksinkertaisin maksuin. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautumisia ei oteta, vaan tarjotaan mahdollisuus ilmoittautua paikan päällä kuntoradoille.

Kilpailumateriaali: Rintanumerot ja kilpailuohjeet jaetaan seurapusseissa. Seuraohjaajien toivotaan noutavan seuran koko aineisto keskitetysti. Omat hakaneulat.

Lähtöajat: Lähtöajat tulevat internetiin Kooveen kotisivulle http://www.koovee-suunnistus.fi torstaina 18.5.

Lähdöt: Ensimmäinen lähtö 10.00. Tornado- ja Ipana-sarjojen lähdöt toimitsijoiden ohjaamana (ks. ennen kisaa julkaistavasta kilpailuohjeesta).

Opastus ja paikoitus: Ajoreitti Särkänniemeen ja pysäköintialueille opastetaan Tampereen kaupungin virallisilla valkomustilla tienviitoilla sekä sähköisin opastetauluin, jotka kertovat ajantasaisen pysäköintitilanteen ja ohjaavat oikealle pysäköintialueelle. Lähipysäköintialueet ovat maksullisia (katso kohta "Elämyspuisto"). Huomioithan että ajoreitti Särkänniemeen idän suunnasta on muuttunut rantatunnelin myötä.

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Jukka Syrjänen, pääsihteeri Jouni Simola, ratamestariryhmän vetäjä Joni Kujansuu, valvoja Pasi Isokallio Rasti-Nokia, tulospalvelun päällikkö Jukka Suojanen. Tiedotus: Mikko Laurikkala (040 7183132) ensisijaisesti sähköpostilla info.koovee.suunnistus@gmail.com .

Pukeutuminen ja pesu: Kilpailukeskuksessa.

Elämyspuisto: Sisäänpääsy elämyspuistoon on ilmainen kaikille.  Kooveen kautta voi ennakkoon tilata kaikille kilpailijoille ja huoltajille edulliseen hintaan elämyspaketin, joka sisältää pääsyn seuraaviin kohteisiin:

- Huvilaitteet pituusrajoitusten mukaan
- Särkänniemen Koiramäki
- Angry Birds Land
- Akvaario
- Planetaario
- Näsinneulan näkötorni

Elämyspaketin lisäksi Koovee välittää myös huvipuistorannekkeita, joilla pääsee kaikkiin huvilaitteisiin, mutta ei ylläolevassa luettelossa mainittuihin muihin kohteisiin. Katso hinnoittelu tarkemmin kisasivuilta.

Rannekkeet ja paikoitusliput tilataan etukäteen Kooveen kotisivuilta särkänniemi-suunnistus maanantaihin 15.5. mennessä tilisiirrolla maksettaessa ja perjantaihin 19.5. kello 18.00 mennessä pankkitunnuksilla maksettaessa. Rannekkeita on saatavana myös paikan päällä, jolloin hinta on euron enemmän kuin etukäteishinta. Rannekkeet ovat noudettavissa kilpailukeskuksen infosta. Huom! Rannekkeiden noutajan tulee olla sama henkilö kenen yhteystiedot annettiin rannekkeiden tilaussivulla. Muussa tapauksessa rannekkeiden luovuttaminen hidastuu.

Lisätietoja: Kooveen internet-sivulta kisasivut ja Särkänniemen kotisivulta http://www.sarkanniemi.fi tai tiedottajalta.

Tervetuloa Särkänniemeen!

Koovee suunnistus

 

Pysäköinnistä
sarkka17

Jos tulet Särkänniemeen henkilöautolla, tarvitset pysäköintilipukkeen.  Ne voit tilata tältä sivustolta samasta paikasta mistä rannekkeetkin, tai voit ostaa ne kilpailukeskuksen infosta.  Pysäköintilipukkeen hinta on 7 €.  Seurabusseilta ei peritä pysäköintimaksua.

Tuletko seurabussilla?
sarkka17

Oletteko tulossa seurabussilla Särkänniemi-suunnistukseen? Tässä hieman lisätietoa:

-Busseilta ei peritä pysäköintimaksua

-Ilmoittakaa tulostanne etukäteen ilmo.koovee.suunnistus@gmail.com niin varaamme bussille pysäköintipaikan

-Kuljettajalle tarjotaan lounas, lounaslipuke infosta

-Saapumisreitti Särkänniemeen on muuttunut rantatunnelin vuoksi. Idästä ja etelästä saapuvien kannattaa ajaa ensin tunnelin läpi Särkänniemen länsipuolelle ja sen jälkeen seurata Särkänniemen opasteita

Tervetuloa Särkänniemi-suunnistukseen!