Jäsenmaksut ja -toiminta 2016

Toiminnan tiedotteet

 

PDF-muotoinen dokumentti: http://www.koovee-suunnistus.fi/sivut/dokumentit/doc_download/158-kooveen-suunnistusjaoston-jaesentoiminta-vuonna-2016

 

 

Kooveen suunnistusjaoston toiminta voidaan jakaa alle 14-vuotiaiden suunnistuskoulu-toimintaan ja toisaalta valmennukselliseen toimintaan sekä harrastetoimintaan. Kaikki ikäryhmät hankkivat suunnistuslisenssin suoraan liitolta Irma-järjestelmän avulla. Aiheesta on kirjoitettu enemmän Kooveen nettisivuilla kohdassa ”ilmoittautumiset. Lisenssimaksun maksamisesta tulee huolehtia, sillä ilman lisenssiä ei voi osallistua suunnistuskisoihin! Lisenssin ottaminen vakuutuksen kanssa on suositeltavaa. Yleensä tavanomaiset henkilövakuutukset eivät kata urheilutapaturmia.

 

Jäsenyys

 

Seuran perusjäsenelle on tarjolla kaikki seuran viikkoharjoitukset, jotka eivät ole kohdistettu erikseen valmennusryhmäläisille. Viikkoharjoitukset ovat seuran omia suunnistusharjoituksia. Lisäksi jäsen on oikeutettu osallistumaan viesteihin seuran tukemana. Perusjäsenen jäsenmaksu on 24 €. Jäsenmaksu lähetetään tammikuussa kaikille seuran täysi-ikäisille jäsenille jäsenpostina heidän ilmoittautumisjärjestelmässä olevaan sähköpostiinsa. Suunistuskoulu-  ja Junnuryhmän maksuun sisältyy jäsenmaksu.

 

 

Suunnistuskoulutoiminta ja junnutoiminta

 

Alle 14-vuotiaille tarjolla on kerran viikossa tapahtuvaa suunnistuskoulutoimintaa sekä taitotasoltaan vaativampaa lapsille tarkoitettua junnuryhmätoimintaa. Suunnistuskoulutoiminnasta löytyy tietoa erillisestä tiedotteesta.

 

Junnutoiminnan rungon muodostavat valmennusryhmille tarkoitetut viikkoharjoitukset, johon junnut voivat osallistua taitotasonsa mukaisesti. Tavoitteellisesti harrastaville junnuille on tarjolla valmennuksellista tukea. Lisäksi junnutoimintaan sisältyy enemmän kilpailuja. Ikäryhmänsä mukana on myös mahdollisuus leireillä seuran valmennusleireillä. Junnuryhmän vuosimaksu on 162 e. Vuosimaksu sisältää jäsenmaksun.

 

Kilpaileva jäsen ja aktiivikilpailija

 

Kilpailevan jäsenen jäsenmaksu sisältää neljän henkilökohtaisen kilpailun päiväkohtaisen kilpailumaksun. Kilpailevan jäsenen maksu 33 e.

 

Seuran aktiivikilpailijan paketissa on tarjolla seuran viikkoharjoitukset sekä 7 henkilökohtaisen kilpailun päiväkohtainen kilpailumaksu. Lisäksi jäsen on oikeutettu osallistumaan viesteihin seuran tukemana. Aktiivikilpailijalle suositellaan paketin laajentamista joko suppealla tai laajalla valmennuspaketilla. Aktiivikilpailijan jäsenmaksu on 75 e.

 

 

Valmennusryhmäläinen

 

Valmennusryhmäläiselle kuuluvat seuran viikkoharjoituksien lisäksi valmennusryhmille suunnatut harjoitukset sekä valmennusryhmille suunnattu kotimaanleiritys. Valmennusryhmäläisellä on käytössään seuran täysi valmennuksellinen tuki, harjoituspäiväkirja ja suunnistusanalyysi My-O sekä tasotestit kahdesti vuodessa. Valmennusryhmäläinen on myös oikeutettu 50% VOL /AOL tukeen ja harkinnanvaraiseen 50% tukeen AV-maksusta.

 

Valmennusryhmäläinen voi valita valmennusryhmäpakettinsa haluamansa omakustanteen mukaan. Suppea

valmennusryhmäpaketti lisää aktiivikilpailijan vapaita kilpailuja neljän henkilökohtaisen päiväkohtaisen kilpailun verran ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua valmennusleireille omakustanteisesti. Lisäksi tasotestit ovat saatavissa omakustanteisesti. Suppea valmennusryhmäpaketin maksu on 174 e.

 

Laajaan valmennusryhmäpakettiin on sisällytetty täysi vapaa kilpailutuki kotimaisiin henkilökohtaisiin kilpailuihin lukuun ottamatta rastiviikkoja, jotka ovat kaikille omakustanteisia. Pakettiin on myös sisällytetty valmennusryhmille suunnattu kotimaan leiritys seuran tukemana. Tukiprosentti sovitaan leirikohtaisesti kuitenkin siten, että H/D20 ja H/D21 -sarjalaisilla sovelletaan menestysperustaista tukitaulukkoa ja nuorilla H/D14-18 -sarjalaisilla omakustanne on pääosin 0-50 %. Kilpailumajoitukset ovat kaikille omakustanteisia.  Laajan valmennusryhmäpaketin maksu on 324 e.

 

Ilmoittautuminen

 

Valmennusryhmiin ilmoittaudutaan Ilmo-järjestelmässä. Valmennusryhmämaksut voi maksaa myös talkoopisteillä. Suunnistuslisenssi maksetaan suoraan liitolle Irma-järjestelmän avulla.

Snap 2016-01-04 at 11.15.38