25-Mannasta sijat 3 ja 74

by EU
Jaoston tiedotteet

Kauden tärkeimpiin kuuluva seuratapahtuma 25-manna kisattiin lauantaina. Kooveessa oli alettu hahmotella joukkueita jo kesällä, kun Raimo oli jutellut Ketolan Mikan ja Kosken Timon kanssa, että kolmososuus kutsuu. Viivalle saatiin lopulta seuran kärkinimet ja huippujoukkue. Kakkosjoukkuekin saatiin Teron kokoamana hyvin kasaan.

 Tim tuli avauksesta reilu kolme minuuttia kärjestä, eli Martin Regbornista, joka onnistui vetämään lähes minuutin keulan muihin. Evely kiri kakkososuudella selkiä kiinni ja vaihtoi viidentenä, 47 sekuntia kärjestä. Kolmososuudella Mika, Timo, Marjo ja Joona pitivät hienosti viidennen sijan.

Nelososuudella nuoret Rita, Eevert, Jere ja ikinuori Elo näyttivät kyntensä ja nostivat Kooveen sijalle kaksi! Seuraavalla osuudella pääsarjan Sildit, Joni ja Vojta pitivät varmasti sijan. Naiset Johanna, Karo, Ulrika ja Miia jatkoivat samaa linjaa. Seitsemmännellä osuudella Kooveella riitti edelleen kovaa porukkaa: Bandy (Daniel Vandas), Jammu, Kenny ja Olex saapuivat myöskin sijalla kaksi, mutta ero kärkeen kutistui reiluun minuuttiin. 23-osuudelle pääsi kovaan paikkaan Oliver, joka piti hermonsa loistavasti ja suoriutui upeasti tiukassa paikassa tuoden joukkuueen vaihtoon sijalla kaksi. Kokenut Daniel piti sijan ja ankkuriosuudelle pääsi Sveta. Kokenut mm-mitalisti joutui loppupuolella taipumaan huippukuntoiselle Nylandensin Hauskenille ja Pyrintö meni kärjessä menojaan. Lopputuloksena Kooveen ykkösjoukkueelle kolmossija! Svetamanna

Kakkosjoukkueen avasi varmasti Topi Anjala sijalla 40. Reetta jatkoi kakkososuudella hyvää menoa tuoden viestiä sijalla 62. Kolmososuudella ajokoirakuntoon itsensä virittänyt Raimo veti huippuvauhtia ja Tommi, Henna ja Johanna tekivät perussuoritukset. Nelososuudelle nuoret olivat tässäkin joukkueessa iskussa ja Mette, Lotta, Heidi ja Leevi nostivat joukkuuen sijalle 77. Viidennellä osuudella olivat liekeissä Otso, Juho, Fryde ja Mylly. Jostain syystä Myllyn maalileimaus ei alussa rekisteröitynyt ja saimme jännittää, kuinka käy. Lopulta kuitenkin leimaus löytyi. Kuudennella osuudella riensivät Alisa, Rosa, Maria ja Heli. Sijoitus oli vaihdossa 83. Väinö, Tero, Raul ja suunnistustaukoa pitänyt Miika juoksivat viimeistä ryysisosuutta ja nostivat sijalle 66. Nuori Lakasen Lauri viipotti hurjaa vauhtia ja Jasper pääsi kokeilemaan huippumiesten vauhtia. Jasper veti perusvarmasti ja Erika pääsi metsään sijalla 75. Sijoitus pysyi ankkuriosuudella ja lopputulos oli 74.