Häme Cup tulokset 2018
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Tähän viime vuoden tulokset

Munkkirastit 5.9.2019
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Munkkirastit 5.9.2019 Linnainmaalla; Linnainmaan koulu (Linnainmaankatu 12, Tampere)

Tulokset: https://events.navisport.fi/results/a9ebd3b5-e707-4eb9-b79f-2b43f81e2e6a

 

 

Munkkirastit ovat lasten suunnistustapahtuma, jossa on useita ratoja. Näistä kilpailija voi valita oman taitotasonsa mukaisen radan. Kaikki kilpailijat palkitaan maalissa munkilla ja mehulla. Tapahtuma on avoin kaikille.

Ratavaihtoehdot: 

Rastireitti 2.6 km 

Tukireitti 1.9 km

Helppo avorata 1.4 km

Avorata 2.5 km

Avorata 3.5 km

Kaikilla radoilla on lähekkäin rasteja, katso tarkkaan omat ratasi koodit

Rastireitin lisäohjeet: reitti on merkitty maastoon valkoisella yhtämittaisella maassa kulkevalla nauhalla joka on katkaistu isojen polkujen ja pyöräteiden kohdalta.

PALKINNOKSI maalissa kaikille radan kiertäneille MUNKKIRASTIEN nimen mukaan munkkia ja mehua!!

Ratamestari: Anja Wilen

Kartta : Mannerheiminkallio 1:5000 / 5m

Karttamaksu 5€ (sisältäen munkin ja mehun). Emit-vuokra 2€

Lähdöt klo 17.30-19.00 vapain lähtöajoin, iltarastityyliin. Leimaus ja ajanotto emitkorteilla. Lähtöön matkaa 300 m.

Tapahtumapaikalla on jonkin verran karttoja myynnissä.

KLL suunnistusmestaruuskisat 2019
in Suunnistuskoulu tiedottaa

30.-31.8.  On Koululaisliikuntaliiton (KLL) suunnistusmestaruuskisat Keuruulla. 

Lisätietoa: https://www.kll.fi/koululaiset/tapahtumakalenteri/220/kll_-suunnistus

KLL:n suunnistusmestaruuskisoissa kukin edustaa sitä kuntaa tai kaupunkia, jossa on koulussa. Ilmoittautumiset kerätään kunnittain ja koulusta pitää itse anoa vapaata perjantaiksi. Koulujen opettajilla ei aina ole tietoa näistä kisoista, jolloin voi vaikka näyttää y.o. webbisivulta lisätietoja.

Joissain kunnissa (esim. Tampereella) on järjestetty yhteiskuljetus, joissain voi olla omat kyydit. Jotkut kunnat maksavat osallistumismaksut, jotkut eivät, ja maksukäytäntö saattaa kunnan sisällä olla erilainen eri kouluasteille. Lisäämme tänne tietoa kuntien yhteyshenkilöistä sitä mukaa kun ne selviävät. He osaavat kertoa myös miten toimitaan.

Perjantaina on henkilökohtainen kisa, lauantaina viesti. Näissä kisoissa on todella laaja osanotto, joten lapsi pääsee kisaamaan koko ikäluokan kanssa. Samalla tutustuu naapuriseurojen ikätovereihin. Kannattaa siis lähteä mukaan!

Aikuisia tarvitaan mukaan huoltamaan joukkueita! 

Lähikuntien yhteyshenkilöitä - Päivitämme tietoja sitä mukaa kun niitä saadaan:

Kangasala -  Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tulossa. Lisätiedot: Jatta Haapamäki, 050 3731242, jatta.haapamaki29@gmail.com

Lempäälä -  Arto Laamanen, (arto.laamanen@gmail.com) Ilmoittautumiset seuraavan linkin kautta 18.8. mennessä: https://forms.gle/gvxevmm1LkpGBFn4A

Pirkkala -  Pirkkalan kunnan osalta ilmoittautumisia KLL-kisoihin hoitaa Hanna-Mari Siivonen. Ilmoittautumiset kerätään google-lomakkeeseen: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... d=26431983   
Ilmoittautumiset 16.8. mennessä.

Tampere - Tampereelta järjestetään yhteiskuljetus bussilla. Mukaan tarvitaan aikuisia huoltajiksi/valvojiksi. Meno perjantaiaamuna aikaisin ja paluu lauantaina viestin jälkeen. Ilmoittautuessa muista valita tarvitsemasi osat seuraavista: bussi; koulumajoitus+ruokailut; hlökohtainen kisa (huomaa oikea koulu); viesti (huomaa oikea koulu). Ilmoittautuminen maksetaan saman tien verkkomaksulla: http://koovee-suunnistus.fi/tray/ Myös huoltajat (ei matka- ja majoituskulua) ilmoittautuvat tuota kautta, niin tiedot saadaan kootusti. Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 19.8. (Ostoskoriin liittyvät tiedustelut taina.korpiharju@gmail.com

Ylöjärvi - ilmoittatumiset viimeistään sunnuntaina 18.8: https://suunnistus.tampereenpyrinto.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=2&t=6385

 

- 11.8. / Kati -


 

Suunnistuskoulu 25.4. Hallilassa
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Tässä tämän viikon ajankohtaiset asiat suunnistuskoulun tiimoilta:

Viime torstain harkassa hukkui yksi WOL-merkkinen peukalokompassi; jos joku on ottanut sen talteen Emit-radan pöydän tienoilta, voi sen tuoda esim. minulle tämän viikon harjoitukseen.


Tällä viikolla suunnistuskoulu on Hallilassa, kokoontuminen klo 18 Hallilan koulurakennuksella (Havumetsänkatu 1). Koulun P-alueella on tilaa pysäköidä.

Suunnistuskirppis: Tämän viikon harkan yhteydessä pidetän suunnistuskirppis. Voitte tuoda ylimääräiseksi jääneitä varusteita myyntiin ja tehdä samalla uusia löytöjä. Jos tuotte varusteita, tulkaa hieman etuajassa niin niihin ehtii tutustua ennen harkan alkua.


Tällä viikolla 25.4. on viimeinen ilmoittautumispäivä Kooveen järjestämään tarkkuussuunnistuskisaan (5.5. Linnainmaalla). Kisa on samalla junnujen kauden ensimmäinen Häme Cup -osakilpailu; lisää tietoja Häme Cupista Hämeen Suunnistuksen nuorisosivuilla: http://hameensuunnistus.nettisivu.org/nuoriso/

Laitoin ensikertalaisia varten lisenssi- ja ilmoittautumisohjeet sunnuntaina sähköpostiin; jos tarvitsette lisää ohjeita, ottakaa yhteyttä.


Tampereen Iltarastit on tällä viikolla poikkeuksellisesti tiistaina 23.04. Paikka on Suolijärvi joten se on monelle meistä hyvinkin helposti saavutettavissa. Iltarasteillahan on ratoja alkaen 2 km:n helposta lasten radasta aina 7 km:n vaativaan rataan (Jukola-treeni?) ja maksuvälineenä käy mm. liikuntasetelit joten siellä on hyvä mahdollisuus ihan kenelle vaan testata omia taitoja tai harjoitella turvallisessa maastossa. (Huom! Osa liikuntaseteleistä on helppokäyttöisiä, esim. Smartum Saldo taas ei ole..)

Lisätiedot iltarasteista: http://www.iltarastit.com


T: Petri