Tärkeä infotilaisuus nuorille ja huoltajille

by Super User
Jaoston tiedotteet

Nyt on aika valmistautua uuteen kauteen, sillä vanhan rippeitä viedään. Aika ajoin on tarpeen tuulettaa vanhoja rakenteita ja ideoida uutta.

Tule kuuntelemaan Kooveen toimistolle Sarvijaakonkatu 32:n neuvotteluhuoneeseen tulevan kauden uusista tuulista tiistaina (11.10)  klo 18:00.

Lyhyesti ennakkoon tiedoksenne:

Nuorisotoiminnan rakenteita uusitaan siten, että Taina Korpiharju jatkaa nuorisopäällikkönä, mutta Jouni Simola on nimetty nuorisotoiminnan osalta valmennusvastaavaksi toimien myös lajivalmentaja Elo Sauen esimiehenä. Aikuisten osalta Raimo Arvola vastaa jatkossakin valmennuksesta. Tulevalla kaudella tiivistämme nuorisovalmennuksen ja aikuisten valmennusryhmien (naiset ja miehet) yhteistoimintaa. Kauden tavoitteena on jakaa entistä vahvemmin nuorisopuolelle sitä osaamista, mitä meillä seurassa on ja jonka avulla viime vuosina on suunnistettu menestykseen aikuisissa.

Tulevan kauden teemana on kiihdyttää nuorten kehitystä erilaisin projektein, joiden avulla Jukola-voittajat ja Venla-menestyjät innostavat ja jakavat osaamistaan nuorten taidollisen ja fyysisen kehityksen tueksi.  

Tilaisuuden aluksi käymme läpi uuden kauden suunnitelmat, mutta jo ensimmäisellä kerralla esittelemme taitoprojektin, jossa tulemme nostamaan motivoituneiden nuorten taitotasoa uuteen kauteen.

Tule kuulemaan, kuinka hyödynnämme Jani Lakasen, Timo Sildin ja Miia Niittysen sekä useiden muiden huippujemme panosta nuorten suunnistajien kehittämiseen!

terveisin Jouni, Raimo ja Elo