Karoliina Ukskoski Kooveen riveihin

by Super User
Jaoston tiedotteet

Karoliina Ukskoski vaihtaa Perhon Kirin keltamustan paidan Kooveen vastaavaan väriyhdistelmään.

Nuorten sarjoissa mainiosti menestynyt ja maajoukkueen Kisakallio-ryhmään valittu Karoliina siirtyy Kooveen vahvaan naistiimiin. Viime vuoden sprintin MM-pronssimitalistin Karoliinan kauden mitalisaldo oli SM-kulta ja kolme hopeaa. Vaikka varsinainen läpimurto ikäsarjan kärkeen tapahtui D20-sarjassa, on kokoelmassa yhteensä kymmenen SM-mitalia.

karo2

Karoliina on kuulunut myös hiihtäjänä ikäluokan kärkikymmenikköön, joka osoittaa mainiota fyysistä potentiaalia, jota tarvitaan matkalla huipulle tulevina vuosina.

Kooveen manageri Raimo Arvola iloitsee nuoresta suunnistajasta, joka tuo lisää leveyttä ja potentiaalia Kooveen ja mainioon tiimiin. Tänä vuonna Venloissa ja SM-viestissä neljänneksi sijoittunut ja Tiomilassa seitsemäntenä ja parhaana suomalaisena suunnistanut pirteä ja vahva naistiimi saa vahvistuksen, joka otetaan ilolla vastaan.

Muutoin Kooveen naisten tiimi jatkaa entisellä kokoonpanolla kohti tulevan kauden haasteita ja aiempaa parempaa menestystä. Miia Niittynen nostettiin täksi kaudeksi Suomen maajoukkueryhmään ja lisäksi paitaa ovat kantaneet ja jatkossakin nousua kohti kärkisijoja jatkavat Johanna Hulkkonen ja Ulrika Uotila. Svetlana Mironova sen sijaan on mm. tämän kauden kultamitalisti MM-viestissä ja tuo vakuuttavaa kokemusta tiimiin.

Karoliinan lisäksi Kooveeseen saatiin Hankasalmen suunnistuslukion koulimaa osaamista, kun 18-sarjassa suunnistava Saul Klemola jatkaa uraansa Kooveen paidassa ja valmennuksessa, josta huolehtii jatkossakin Jani Myllärinen.