Keltamustat kuin kotonaan Helsingissä

by Super User
Jaoston tiedotteet

Ensimmäisissä Helsingissä järjestetyissä SM-kisoissa Kooveelaistet kokivat olonsa kohtuullisen kotoisaksi ainakin tuloslistojen perusteella. Nuoret keräsivät seitsemän plakettia. Pääsarjalaisten parhaaksi tulokseksi muotoutui WRE-kisan kakkosen Timo Sildin suoritus. Lisäksi ikäsarjalaisista Jani Lakanen ja Elo Saue voittivat mitalit ja lisäksi tuli pari pistesijaa.

Nuoret onnistuivat isolla joukolla, sillä useassa sarjassapalkintojen jaossa aina 18-vuotiasiin saakka oli mukana keltamustaa väriä ja lisäksi muutama onnistuja oli myös lähellä plakettia.

sprint17 hki

H16-sarjassa Vertti Laitinen sijoittui kuudenneksi ja lisäksi Henrik Hihnala mainiosti 12. sijalle. H15-sarjassa Jasper Alajoutsi pisti pykälää paremmaksi viidennellä sijallaan ja vuotta nuoremmissa (H14) veli Oliver Alajoutsi sijoittui kahdeksanneksi sekä Joona Yliaho pääsi lähelle palkintojenjakoa 13. sijallaan.

Tytöissä D16-sarjassa Rosa Simolan sijoitus oli kahdeksas ja pikkusisko Rita Simola nappasi viidennen sijan D14-sarjassa.

H18-sarjassa pojat ottivat kaksi plakettia kun Otso Westerlund sijoittui 10. ja Saul Klemola 9. sijalle.

Pääsarjoissa parhaasta suorituksesta vastasi jo mainitusti Timo Sild ottamalla kakkosijan voittajan Olli Ojanahon kannassa, mutta Timolle ei SM-mitalia tuosta suorituksesta herunut. Naisissa Johanna Hulkkonen ja Karoliina Ukskoski jakoivat 11. sijan ainoastaan sekunnin päässä viimeisestä plakettisijasta (10). Joni Hirvikallio (H21/15) ja Miia Niittynen (D21/18) sen sijaan jäivät jo selvemmin.

Ikäsarjoissa saavutettiin sen sijaan kaksi mitalia, kun Jani Lakanen voitti H40-sarjan ja Elo Saue sijoittui toiseksi. Lisäksi Timo Koski (4./H45) ja Reetta Lakanen (6./D40) saalistivat plaketit ja samassa sarjassa Hanna-Maija Koski oli vain kahden sekunnin päässä.