Tim Robertson keltamustiin

by Super User
Jaoston tiedotteet

Kooveen miesten ryhmä vahvistuu nuorella ja lupaavalla Uusi-Seelantilais suunnistajalla Tim Robertsonilla.

 

Nykyisin Itävallassa opiskeleva kaksinkertainen sprinttisuunnistuksen nuorten maailman mestari siirtyy Kooveen väreihin norjalaisesta Fossum IF:stä. Nuoresta iästään huolimatta Tim on ehtinyt saavuttaa miesten sarjassa jo mukavaa menestystä, sillä hän on sijoittunut Maailman Cupissa puolenkymmentä kertaa kymppikärkeen, parhaimmillaan neljänneksi. MM-kisoissa Tim on yltänyt 13. sijalle ja EM-kisoissa seitsemänneksi, molemmat sijoitukset on viime vuodelta.

Timin päätavoitteet myös ensi vuodelle on sprintissä, mutta pidemmällä tähtäimellä hän haluaa menestyä myös maastomatkoilla sekä suurviesteissä, joka innosti vaihtamaan Kooveen väreihin. Norjan MM-kisat 2019 käydään pelkästään maastomatkoilla ja siihen mennessä Timin tarkoituksena on nostaa tasoa merkittävästi myös maastomatkoilla.

Suurviesteissä Tim on kunnostautunut erityisesti aloitusosuuksilla ja varmasti hänellä tarjota vahvistava panos myös Kooveen suurviestijoukkueisiin.

Miesten ryhmään nousee myös Puolalainen Fryderyk Pryjma, joka on elokuusta lähtien asunut ja opiskellut Tampereella. Motivoitunut nuori mies tavoittelee ensi kaudella vielä JWOC-menestystä ja Tampereella 13. sijalle keskimatkalla juossut juniori ehti muutaman kisan juosta Kooveen paidassa syksyllä.

Uskomme pystyvämme auttamaan molempia pienten suunnistusmaan nuorta miestä matkalla kohti kansainvälistä kärkeä ja sen terävää huippua.

Lisätietoja Timistä: http://runners.worldofo.com/timrobertson.html
Lisätietoja Fryderykistä: http://runners.worldofo.com/fryderykpryjma.html

fryde