Kiitokset Särkänniemi-suunnistuksen tekijöille

by Jukka Syrjänen
Jaoston tiedotteet

Hyvät ystävät!!

 Kiitokset jälleen hienosta suoriutumisesta Särkänniemi-suunnistuksessa. Portilla sisääntulijat laskenut toimitsija sai summaksi 2929, mikä on Särkänniemi-suunnistuksen ennätys.  Pieniä yllätyksiä oli matkassa, mm. kartan tulostamisen jälkeen alueelle oli ilmestynyt yksi uusi rakennelma sekä yksi kielletty alue.

Nuorista huippusuunnistajistamme koottu ratamestariketju Otso Westerlund, Saul Klemola ja Väinö Johansson tekivät hienoa työtä ja kokenut Miika Arvola antoi konsulttiapua.  Tällä kertaa saatiin käyttöön isompi alue kuin viime vuonna jolloin Hype-laitteen rakennustyömaa sulki koko niemen kärjen. Ja meitä auttoi sekin, että Särkänniemi oli tällä kertaa lykännyt puiston aukeamisaikaa kisapäiväksi tunnilla eteenpäin.  Siitä kiitokset Särkänniemen suuntaan, kuten muutenkin saumattomasta yhteistyöstä heidän henkilökuntansa kanssa!

 

Kiitokset opas-, rastivahti ja porttivahtiryhmälle!  Rastit olivat paikallaan kellontarkasti ja myös purkaminen sujui joutuisasti.  Sijaintinsa hukanneet lapset saatiin avustettua takaisin kartalle eikä matka katkennut sen takia.  Myöskään haavereita ei sattunut, sekin on tärkeätä, kiitokset toimitsijoille!

 

Lähtöpaikat olivat jälleen kovassa helteessä muutenkin kuin kelin ansiosta, sillä puolen minuutin lähtöväli tekee tehtävän järjestäjälle todella haasteelliseksi.  Mutta kokemuksella taas selvittiin. Hienoa toimintaa!

 

Tulospalvelu oli sekin kokeneissa käsissä, ja hienon ratamestarityön ansiosta itkumuurillakaan ei ollut isompaa tungosta. Tämän paikan asiakkaat joutuivat valitettavasti vuodattamaan pettymyksen kyyneleitä, mutta nekin auttavat omalla tavallaan nuorta suunnistajaa kehittymään.

 

Infon asiakaspalvelu toimi täydellisesti. Jonot olivat minimaaliset vaikka kävijämäärä ylitti ennätyksen. Näyttävää!

 

Ja sitten vielä yleensä ja erikseen, meillä oli monta nuorta talkoolaista antamassa erinomaisen tärkeän panoksen kilpailussa.  Nämä olivat niitä jotka viime vuonna pääsivät ikänsä puolesta kilpailemaan, mutta ovat nyt siirtymässä “raskaaseen sarjaan”. Kiitokset teille myös!  Kilpailunjohto toivoo teille lämpimästi menestystä kilpailuissa! Mutta älkää myöskään unohtako seuramme tärkeää toista perspektiiviä: me järjestämme suunnistajien nautinnoksi laadukkaita kilpailuja.

 

Aurinkoista kesää toivoo kilpailunjohto

Jukka Syrjänen, kilpailunjohtaja

Jouni Simola, pääsihteeri