Kooveen naiset seitsemänsiä Venlojen viestissä

by Super User
Jaoston tiedotteet

Kooveen naiset ylsivät mainioon joukkuesuoritukseen Venlojen viestissä. Karoliina Ukskoski, Laura Vike, Miia Niittynen ja Svetlana Mironova suunnistuvat viestin hyvissä asemissa läpi viestin ja joukkue sijoittui seitsemänneksi. Karoliinan varma avaus pohjusti viestin, josta Laura Vike nosti mainiolla suorituksella Kooveen kärkitaisteluun viidenneksi. Miia Niittynen piti asemat mainiosti kärkikymmenikössä kolmannella osuudella ja ankkuri Svetlana Mironova ylitti maaliviivan seitsemäntenä ja samalla toisena suomalaisjoukkueena.

2018venlarunners 

Kuvat Marjo Lalli - Karoliina, Laura, Miia ja Sveta

Karoliinan (vas)  aloitus onnistui mainiosti. Vaihtosija oli 24. 2:24 kärjestä. Hyvä perusvarma aloitus, jolla viesti saatiin hyvin alkuun. Toisella osuudella Laura (toinen vas) suunnisti ohituskaistaa ja nosti joukkueen viidenneksi mainiolla, osuuden kolmanneksi nopeimmalla suorituksella! Miia (kolmas vas) kolmannella osuudella varmisteli jo paikkaa kymppi kärjessä tuomalla kartan kahdeksantena Svetalle. Miia ei ihan täydellistä suoritusta saanut vaan supikossa tuli parin minuutin ajan hukka, mutta se ei juuri kokonaissuoritusta joukkueelta muuta. Ankkurina Sveta (oik) teki hyvän juoksun, jolla sijoitus nousi pykälän ja Koovee palasi kymppikärkeen vuoden tauon jälkeen.

7 11 Koovee FIN 2:46:47  
  1 Karoliina Ukskoski       40:25 24.
  2 Laura Vike 38:41 3.   1:19:07 5.
  3 Miia Niittynen 33:58 16.   1:53:06 8.
  4 Svetlana Mironova 53:41 13.   2:46:47 7.

Voiton vei Stora Tuna  OK ennen Göteborg Majorna OK:ta ja MS Parma oli kolmantena paras suomalaisjoukkue ja Koovee oli suomalaisista toinen.

 Tulokset: http://online.jukola.com/tulokset/fi/j2018_ve/ve/lopputulokset/

Kuvia: https://marjolalli.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+-+Events/Jukolan+viesti+LAHTI-HOLLOLA+16-17.6.2018/