Kahden maailmanmestaruuden ja seitsemän mitalin MM-viikko

by Super User
Jaoston tiedotteet

Huikea MM-kisaviikko – yhteensä seitsemän mitalia

Viikko alkoi sprintin kaksoisvoitolla Danielin ja Timin toimesta Latviassa ja päättyi Henna Saarisen MM-kultaan pyöräsuunnistuksen sprintissä. Viikon aikana Marika Hara suunnisti MTB-O viesissä pronssia suomen maajoukkueessa ja Pinja Mäkinen tarkkuussuunnistuksen viestipronssia. Latviassa Daniel oli keskimatkalla MM-hopealla ja oli mukana Sveitsin MM-hopeajoukkueessa. MM-kisaviikko toi siis Kooveelaisille neljä henkilökohtaista ja kolme viestimitalia.

mm viikkoLatvian MM-viikko sai kooveelaisittain upean startin, kun Daniel ja Tim ottivat kaksoisvoiton sprintissä.

Kisaviikon seuraavat uutisetkin tulivat Latviasta, sillä keskimatkalla Daniel oli hopealla ja Kooveelaisten kokonaispanos oli upea, sillä peräti kolme miestä oli kahdeksan joukossa. Eskil Kinneberg voitti, Daniel siis hopealla ja Pyrintöä edustava Florian Howald oli kolmas. Olexander Kratov sijoittui viidenneksi ja Timo Sild kahdeksanneksi.

Torstaina alkoi tapahtumaan pyöräsuunnistuksen MM-kisoissa, sillä Suomen joukkue ankkurinaan Marika Hara otti pronssia MM-viestistä ja varmisti samalla, ettei MM-mitalien putki katkea, sillä nyt oli yhdestoista peräkkäinen vuosi, että Marika saavuttaa MM-mitalin!

Samana päivänä Danielin mitalisaldo kasvoi jälleen yhdellä, sillä hän juoksi tiukassa viestissä toista osuutta, kun Sveitsi otti hopeaa.

Perjantaina oli suomen ja Pinja Mäkisen aika juhlia, sillä tarkkuussuunnistusviestijoukkue otti MM-pronssia.

Sunnuntai päätti kolmen lajin MM-kisaviikon kultajuhliin, sillä Henna Saarinen saalisti sprintin MM-kultaa! Henna pääsi kirkastamaan 2016 voitetun MM-pronssin näin kullaksi. Tiukassa kisassa kulta irtosi yhdeksän sekunnin erolla! Marika sijoittui viidenneksi. Latviassa samaan aikaan Daniel oli neljäs ja Timokin 11.

Melkoinen kisaviikko kooveelaisittain!

 

 

https://yle.fi/urheilu/3-10349330