Jenny Ojala yö-suunistuksen SM-kultaan!

by Super User
Jaoston tiedotteet

Nuoret menestyivät mainiosti SM-yössä Hämeenlinnan Tuuloksessa lauantaina yö-suunnistuksen SM-kisoissa. Jenny Ojala suunnisti D15-sarjassa mestariksi kahden minuutin erolla. Näin sarjassaan läpilyönnin tänä vuonna kärkeen tehnyt Jenny sai kauden viimeisessä väliaikalähtö SM-kisassa kultamitalin kaulaansa!


Sprinttimitalistin Jasper (H16) ja Oliver (H15) Alajoutsi suunnistivat mainiosti, sillä molemmat olivat mitalien tuntumassa neljäntenä. H15-sarjassa Joona Yliaho oli seitsemäs.

H20 sarjassa plaketeilla olivat sekä Fryderyk Pryjma (6.) että Saul Klemola(10.). Poikien kokonaispanos oli hyvä, sillä Otso Westerlund (12.) ja Väinä Johansson (15.) ylsivät 15 parhaan joukkoon.

Miesten sarjassa ei tällä kertaa saatu Kooveelaisia maaliin saakka, mutta B-sarjassa lohdutuksena Ari-Pekka Lassila ja Juho Westerlund nappasivat kaksoisvoiton.


Naisten sarjassa Ulrika Uotila suunnisti neljänneksi parhaan ajan, mutta valitettavasti napaten kartan väärän hajonnan ämpäristä ja hylkäyshän siitä oli seurauksena.

Ilman ikäsarjaplaketteja ei myöskään jääty, sillä Heli Ketola sijoittui sarjassaan viidenneksi.