Koovee nuorten Tiomilassa neljälla joukkueella

by EU
Jaoston tiedotteet

Nuorten Tiomila kisattiin tänä vuonna Göterborgin lähellä Örbyssä Etelä-Ruotsissa. Joukkueet huoltajineen matkasivat ensin Tampereelta Turkuun, sieltä laivalla Tukholmaan ja sieltä noin kuuden tunnin ajomatkan kisapaikalle. Se on jo melkoinen suoritus, sillä nuorimpien kisa alkoi lähes heti, kun päästiin autoista kilpailukeskukseen.

Kooveelta mukana oli joukkue sekä ihan nuorimpien viestissä (12-vuotiaat) että varsinaisessa Ungdomens  Tiomilassa tytöissä ja pojissa (18-vuotiaat). Kilpailumaasto sisälsi runsaasti polkuja, mikä toi toisaalta vauhtia, mutta myös haastetta kisaan.

Nuorimpien viestissä parannettiin viime vuoden kahdeksannesta sijasta viidenteen sijaan. Joukkueessa suunnistivat Hanni Koski, Reetta Yliaho, Ilona Mäkelä, Sandra Mariani ja Lauri Lakanen. Myös toinen, ikänsä puolesta nuori joukkue pärjäsi hienosti, loppusijoituksen ollessa 26. Viestiä veivät Eero Siivonen, Vilho Tolonen, Konsta Mäkelä ja Joona Vuorenmaa. Nuorimpien viestin voitti suomalainen Lynx.2c329599 f551 458e bec4 875a770ecefc

18-vuotiaiden poikien viestin vei nimiinsä naapuriseura Tampereen Pyrintö. Kooveen joukkueella oli alussa hieman haasteita matkassa, mutta saatiin hyvää viestikokemusta ja viesti kulki nousujohteisesti loppuun päätyen sijalle 18. Joukkueen kokoonpano oli Joona Yliaho, Joel Schüle, Lauri Naskali, Henrik Hihnala, Leevi Pinta, Elias Schüle, Olli Kuusisto, Eevert Kenttämies, Lauri Lakanen, Oliver Schüle, Jenny Ojala ja Jasper Alajoutsi.

18-vuotiaiden tyttöjen viestijoukkueeseen kuului Rosa Simola, Iidaliina Kuusisto, Heidi Salonen, Hanni Koski, Iiris Yliaho, Oona Kaikkonen ja Rita Simola. Tytöt suunnistivat tasaisesti ja loppusijoitus oli 28. Voiton nappasi Espoon Suunta.

Erityiskiitos Elolle ja mukana olleille huoltojoukoille, että nuorten vuoden odotetuin viesti onnistui tänäkin vuonna!