Jennylle taas kultaa!

by EU
Jaoston tiedotteet

Jenny Ojala voitti SM-kultaa yösuunnistuksessa Jämsässä. Jennyn menestyksen lisäksi Kooveelaiset saalistivat viisi SM-plakettia sekä Timo Sild oli kolmas miehissä, mutta SM-kisan ulkopuolella. Naisissa Miia Niittynen oli ensimmäisellä plakettisijalla neljäntenä.

 Jenny Ojala saalisti viime vuoden tapaan kultaa SM-yöstä. Jennylla on nyt taskussa jo kaksi kultaa tältä syksyltä, sillä samanvärinen mitali tuli kotiintuomisina myös SM-pitkältä. Samassa sarjassa Rita Simola oli hienosti kuudes. Kooveelaiset nuoret menestyivät hyvin myös muissa sarjoissa. Rosa Simola oli kymmenes D18-sarjassa, Joona Yliaho seitsemäs H17-sarjassa. Naisissa Miia Niittynen oli neljäs ja Ulrika Uotila kymmenes.

nuoretyö

Ratamestari oli laatinut hienot radat Himoksen suureen mäkeen. Maasto oli vauhdikasta ja hyväkulkuista, mutta toisaalta rastinotot tyhjillä alueilla ja rinteissä vaativat malttia ja tarkkuutta. Harva selvisi täysin virheittä. Tarjolla oli myös pitkiä välejä reitinvalintoja isompien ulkoilu-urien tai pikkupolkujen kautta.