Koovee vs KSK kilometrikilpailu 3.5.2020!

by Elo Saue
Jaoston tiedotteet

Kangasala SK haastaa Kooveen suunnistajat kilometrien keräilykilpailuun sunnuntaina 3.5.2020!

Kisa on yksinkertainen: kumman seuran suunnistajat juoksevat, hölkkäävät, kävelevät, vaeltavat tai suunnistavat tuona päivänä enemmän kilometrejä?

Osallistuminen tapahtuu näin:
1. Lataa GPS-kello ja pue seurapaita päälle.
2. Tee lenkki! Suorituksen tulee olla yhtenäinen harjoitus, koko päivän kello päällä liikuskelu pihahommissa ja kotona ei kelpaa kilometrien keräilyksi.
3. Ota itsestäsi kuva, jossa näkyy kellon näytöllä reenin lopputulos.
4. Lähetä kuva Outille (SK:laiset) tai Elolle (kooveelaiset, elosaue@gmail.com tai WA 0447748867) viimeistään ma 4.5. klo 9.00 mennessä. Silloin tilastoidaan tulokset. Panoksena on mainetta ja kunniaa.

Haasteesta kirjoitetaan lehtijuttu, jota tarjotaan Kangasalan Sanomiin, Tamperelaiseen, Aamulehteen ja Sydän-Hämeen lehteen. Osallistujien nimet ja kilometrimäärät voidaan julkaista seurojen uutisissa. Vain kuvan lähettäneiden suoritukset lasketaan tilastoon, mutta ilmoita erikseen, jos ET halua kuvaasi julkaistavan lehtijutussa ja/tai seurojen some-kanaville. Osallistujan tulee olla Kooveen tai SK:n jäsen (onko toimintamaksu 2020 maksettu?).

Vielä porkkanana: Tuona päivänä on mahdollisuus myös osallistua tapahtumaan ja saada nimensä Tartu Maratonin maastomaratonin tuloksiin. Tartu Maraton juostaan virtuaalijuoksuna (https://www.tartumaraton.ee/en/events/jooksumaraton/38/), jossa osallistujat suorittavat 1.-17.5. aikana 5, 10, 21 tai 42 km lenkin omatoimisesti ja raportoivat GPS-käyrällä järjestäjille. Mitali ja diplomi luvassa.

Osallistumisen iloa hiljaiseen kevääseen! Hymy